• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

CAN Horeca Railverlichting

CAN horeca verlichting

CAN horeca verlichting bestellen met leuke spots? Wij hebben bij Gruppo Corso +5 verschillende maten voor u beschikbaar. U bestelt een spot al vanaf €59,95! De CAN horeca verlichting bestaat uit een rails met spots erop. Deze rails is te bestellen in verschillende maten. Enkele maten die wij verkopen in onze webshop zijn:

 • 2 meter
 • 10 meter
 • 40 meter
 • 100 meter
 • 500 meter

Over CAN horeca verlichting

Een rails van 4 meter heeft 4 spots bevestigd, een rails van 100 meter heeft 100 spots bevestigd, et cetera. De lichtkleur van deze spots is, flame en zorgt dus voor een romantisch effect in een ruimte. Wanneer wij de rails op voorraad hebben zal de CAN horeca verlichting binnen 1-3 werkdagen bij u geleverd. Naast CAN horeca verlichting vind u bij Gruppo Corso ook Craft horeca verlichting en Allalumi horeca verlichting. Al deze verlichtingen hebben eigen unieke elementen. Het is aan u wat u mooi vindt voor de uitstraling van uw horecagelegenheid.

Door alle verschillende soorten meters die u kunt bestellen, is de CAN horeca verlichting te gebruiken in elke soort horecagelegenheid. Een kleine bar of een enorme receptie bij een hotel, de verlichting is overal te installeren.

CAN horeca verlichting bestellen

U kunt de verschillende soorten afmetingen rails gemakkelijk bestellen online. Maar wij hebben ook een enorme showroom langs de A2. Onze showroom is maar liefst 10.000 m2 en hier hebben wij ook een opstelling van de verlichting, zodat u deze kunt bekijken in het echt. U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak, maar in beide gevallen helpen onze specialisten in het maken van de juiste keuze.

Naast verlichting voor in uw ruimte bieden wij nog andere artikelen aan die u misschien kunt gebruiken in uw horecagelegenheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een enorm assortiment toonbanken. Wel handig, zodat mensen kunnen afrekenen bijvoorbeeld!

You can select 5 products only