• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Deze poppen zijn nieuw in doos! We kopen ze per 480 en verkopen ze per stuk scherp door. Sterkste punten van deze poppen: - nieuw in doos - leuke prijs - grote voorraad
Lees meer
1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Budget Line

Budget Line

Een paspop kind nodig voor in uw emballage? Gruppo Corso biedt een zeer ruim assortiment aan, ook als het gaat om een paspop kind. U koopt al een paspop kind voor een scherpe prijs van €139,-. Een winkel heeft uitstraling nodig. Dit kan er voor zorgen dat de consument binnen stapt en dat u de producten kunt tonen op de manier dat u zou willen. Wanneer u het menselijk lichaam kunt nabootsen op een manier dat de consument zich kan voorstellen hoe bepaalde kledingstukken hem of haar zullen staan, kan dit de neiging tot een aankoop doen vergroten. Een paspop kind is te bestellen in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en huidskleur. Natuurlijk is niet elke paspop kind hetzelfde, deze zijn te koop in verschillende houdingen en vormen. Zo is er bijvoorbeeld een zittend model paspop kind en ook een paspop kind model in het wit zonder een hoofd. Kijk rond welke paspop kind voor u geschikt is. 

Budget line paspop kind

Deze kind paspoppen zijn niet zomaar de gewone kind paspoppen, het zijn budget line paspoppen. Zo is een paspop kind in deze categorie erg afgeprijsd en dus vallen deze kind paspoppen in de goedkope categorie. Dus ook de prijs valt ook onder één van de voordelen om een paspop kind te kopen. Overigens worden deze kind paspoppen gratis geleverd bij u thuis, dit scheelt dus ook weer in de prijs. Goedkoper gaat u ze niet vinden. Verder is een paspop kind ook van een hoge kwaliteit. Deze kind paspoppen komen nieuw in de doos bij Gruppo Corso binnen. Omdat de paspop kind met grote aantallen binnenkomt kunnen wij deze weer per stuk verkopen voor de scherpste prijs.

Voordelen paspop kind kopen bij Gruppo Corso

Er zitten vele voordelen aan het bestellen van producten bij Gruppo Corso. Allereerst beschikt Gruppo Corso over meer dan 15.000 etalagefiguren, dit betekent meteen ook dat dit de grootste is van Europa. Door de grote voorraad en het uitgebreide assortiment is de service top en de keuze uitgebreid, ook als het dus gaat om het uitkiezen van een paspop kind. Buiten onze webshop beschikken wij ook over een circa 10.000m2 grootte winkel. Hier kunt u een paspop kind en de andere paspoppen zien met eigen ogen. Hier zal ook voor u een bakje koffie klaar staan. Overigens vindt u hier ook andere producten, zoals kledingrekken, toonbanken en kledinghangers

Paspop kind online bestellen

Bent u er al aan uit welke paspop kind bij u het beste in de vitrine zal staan? Of heeft u nog vragen over de paspop kind of bepaalde producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om een deskundig en passend advies op maat te geven. Ook de medewerkers in de winkel helpen u graag op weg.

You can select 5 products only