• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Displays

1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 27
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Displays

Displays

Winkel display kopen? Bij Gruppo Corso vindt u een prachtig assortiment winkel displays in verschillende maten. U heeft al zo’n mooie winkel display voor €25,-. Wat is voor u de geschikte winkel display. Etaleer uw producten door een winkel display bij Gruppo Corso. Een winkel display is in veel verschillende gevallen nodig. Zo zijn er veel bedrijven die ook natuurlijk wat willen promoten. Hier is ook de juiste presentatiemateriaal bij nodig, vandaar dat Gruppo Corso ook verschillende varianten aanbiedt. Zo is er ook de keuze uit verschillende formaten. Een winkel display wordt aangeboden in de formaten A4, A5 en A6. Wat is voor u de juiste formaat?

Winkel display geschikt voor u

Presenteer uw bedrijf, product of dienst door middel van een winkel display van Gruppo Corso. Een winkel display kan voor vele gelegenheden een mooie uitkomst zijn. Een winkel display is ideaal om een snelle kijk te geven. Zo kunt u snel informtatie verschaffen wat er toe kan leiden dat de klant toch bij u naar binnen stapt. Een winkel display is ook te koop in verschillende kleuren. Zo is er de keuze uit de varianten zwart, wit en chroom. Ook is er de keuze uit een liggende winkel display en een staande. Hierbij is het belangrijk om na te gaan of u meer iets heeft aan een winkel display die in de breedte wat groter is of in de lengte. Bij de Display A6 zwart staand krijgt u er viltjes bij. Dit zodat de onderkant niet beschadigd. Zo blijft uw winkel display mooi intakt.

Meer dan alleen een winkel display

Buiten een mooie winkel display hebben wij ook nog vele andere producten online staan. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van deze producten. Kijk dus vooral even rond of er wat voor u bij zit.

U kunt dus veel meer dan alleen een winkel display kopen bij Gruppo Corso. U kunt ook onze winkel bezoeken, deze is centraal gelegen in Nederland langs de A2. Met een winkel van 10.000m2 en bijvoorbeeld een voorraad met meer dan 15.000 etalagepoppen kijkt u uw ogen uit.

Winkel display online

Bent u er al aan uit welke winkel display u wilt? Of heeft u soms nog vragen over bepaalde producten of diensten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag op weg en geven een advies op maat. Ook de medewerkers in de winkel zullen voor u klaar staan om u te helpen.

You can select 5 products only