• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Ons assortiment bestaat uit etalagefiguren van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve (merk)etalagefiguren. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte figuren. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.
Lees meer
1 - 24 of 99
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 99
Van hoog naar laag sorteren

Kinderen

Kinderpaspop

Als verkoper van kinderkleding is een kinderpaspop ideaal om te hebben. Door een kinderpaspop krijgt u als ondernemer verschillende extra opties waarmee u klanten overtuigt. Een kinderpaspop zonder hoofd biedt u namelijk een manier om bepaalde kinderkleding uit uw assortiment extra onder de aandacht te brengen. Zo’n kinderpaspop is dan ook belangrijk als:

 • De uitverkoop begint
 • Bepaalde kinderkleding niet goed verkoopt, maar wel erg veel potentie heeft
 • U extra suggesties wilt geven aan klanten om kledingstukken te combineren
 • U een nog betere uitstraling voor uw winkel wilt
 • U aan klanten gaat etaleren wat zij in uw winkel aan kunnen treffen

De kleding die u plaatst op de kinderpaspop zal de meest zichtbare kinderkleding in de winkel worden. Welke kleding u de kinderpaspop aantrekt? We doen alvast een suggestie.

De kinderpaspop bekleden

Omdat de kinderpaspop zo’n zichtbaar element is voor de afdeling kinderkleding, is een goede representatie van wat u verkoopt en wat voor mensen u daarbij wilt aantrekken belangrijk. Logisch is dan ook dat een winkelier een kinderpaspop niet de meest chique outfit aantrekt wanneer de collectie voornamelijk bestaat uit hippe kinderkleding. Waar het dan logisch lijkt om de kinderpaspop de meest opvallende kledij aan te trekken, daar horen wij vaak terug van klanten dat het verstandiger is juist een neutralere outfit te kiezen. Maar de kinderpaspop hoeft er daardoor niet per se saai uit te zien. Leuke accessoires kunnen een neutraal geklede paspop er gelijk wat spannender uit laten zien, aldus onze klanten.

Contact

Wilt u meer weten over een bepaalde kinderpaspop uit ons assortiment of wilt u iets weten over andere diensten van Gruppo Corso? Wij helpen u graag verder; iedere werkdag zijn wij bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur hiervoor. Bel 0346 76 40 39 of stuur een mail via onze site. Ook bent u tijdens deze tijden altijd van harte welkom in de showroom van Gruppo Corso, waar u de grootste collectie etalagepoppen ter wereld aantreft. Bij ons vindt u altijd de ideale paspop voor uw winkel. Kijk dus snel in ons assortiment. Uw favoriete kinderpaspop of heren paspop of dames paspop, zowel nieuw als een paspop tweedehands, vindt u bij Gruppo Corso, uw specialist voor winkelinrichting.

You can select 5 products only