• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Zittend

Net binnen nieuwe zittende heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren

Zittend

Zittende paspop

Om je etalage, winkel of showroom een dynamische uitstraling te geven is het een goed idee om een staande paspop af te wisselen met een zittende paspop. Voor een zittende paspop bent u aan het juiste adres bij Gruppo Corso. Bij ons vindt u een zittende etalagepop die aan al uw wensen voldoet en perfect past in uw showroom.

Alhoewel de zittende paspop uniek is en voor positieve reacties van het winkelend publiek zorgt, is deze variant op de etalagepop nog niet erg bekend in ons land. Grijp daarom nu uw kans en gun uzelf extra aandacht van passanten die vervolgens een kijkje in uw winkel komen nemen. Personen die anders misschien wel aan uw winkelraam voorbij waren gelopen!

Waarom een zittende paspop?

Een zittende paspop kan in ontzettend veel situaties gebruikt worden. Het leukt je winkel op doordat het eens wat anders is dan een standaard staande paspop. Je kunt de zittende etalagepop op een bankje of stoel plaatsen om er een leuke scène van te maken, maar het is ook leuk om de zittende paspop op een toonbank of vlonder te plaatsen. De paspop valt dan direct op en ook de kleding die de zittende paspop draagt springt in het oog. Dit type paspop is dus ideaal om kleding mee aan te prijzen en verkopen te bevorderen.

Voordelen van Gruppo Corso

Gruppo Corso heeft een enorme showroom van maar liefst 10.000m2. Deze oppervlakte is immens, maar dat moet ook wel; u vindt bij ons namelijk 15.000 paspoppen op voorraad! Wellicht denkt u dat we door dit enorme aanbod geen tijd hebben voor persoonlijke aandacht, maar niets is minder waar. Onze adviseurs helpen u altijd persoonlijk en hebben alle tijd voor u. Daardoor kunt u alle mogelijkheden wat betreft de zittende paspop bekijken, maar ook kunt u bij ons terecht voor winkelverlichting en nog veel meer. Kom snel eens langs!

You can select 5 products only