• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Heren Superdeals

In deze rubriek zeer speciale aanbiedingen van heren etalagefiguren, nieuw in de doos, van zeer exclusieve A-merken. Kom snel langs in Breukelen en zoek de mooiste uit, uw prijsvoordeel is zeer groot met kortingen oplopen tot 90%!
Lees meer
1 - 24 of 90
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 90
Van hoog naar laag sorteren

Heren Superdeals

Paspop aanbieding

Bij de super deals van Gruppo Corso kunt u verschillende paspop aanbiedingen vinden. De paspoppen in de aanbieding zijn van zeer exclusieve A-merken, hebben een hoge kwaliteit en hebben kortingen die kunnen oplopen tot wel 90%! Bij de super deals vind u een paspop aanbieding voor verschillende heren poppen. Deze etalagepoppen zijn nieuw in de doos, en gaan zeer lang mee. Bent u op zoek naar een paspop aanbieding? Bekijk dan snel het aanbod online, of kom een kijkje nemen in onze 10.000m2 grote showroom!

Paspop aanbieding bij Gruppo Corso

Voor de beste heren paspop aanbiedingen bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. In het assortiment van Gruppo Corso zijn heren etalagepoppen in verschillende modellen beschikbaar. Een veel voorkomende etalagepop in kledingwinkels is de normaal staande pop. Bij de staande paspoppen kunt u zowel een shirt als broek bij de pop omdoen, zodat u een hele outfit in een keer kan tentoonstellen. Naast de staande paspop zijn er ook andere modellen beschikbaar in ons assortiment. Zo zijn er ook zittende, voetballende en liggende paspoppen in de aanbieding. Door verschillende modellen te pakken creëert u leven in uw winkel, omdat er niet alleen 1 soort paspop staat.

Wanneer u op zoek bent naar een paspop, wilt u er natuurlijk een die goed bij uw kleding past. De aandacht van de klant moet natuurlijk bij de kleding blijven, en niet naar de etalagepoppen gaan. Hier heeft Gruppo Corso aan gedacht. Bij de paspop aanbiedingen vind u etalagepoppen die allemaal een neutrale kleur hebben. Doordat de poppen een neutrale kleur hebben zal de aandacht altijd bij de kleding blijven.

Complete winkelinrichting bij Gruppo Corso

Voor de beste paspop aanbieding gaat u naar Gruppo Corso. Naast paspoppen kunt u veel meer producten vinden voor uw winkel. Zo zijn er verschillende soorten winkelverlichting te vinden in ons assortiment, zoals railverlichting en paskamerverlichting. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan toonbanken, kledinghangers en nog veel meer voor een complete winkelinrichting!

You can select 5 products only