• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe gestyleerde dames etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Gestyleerd

Paspop gestyleerd

Een paspop gestyleerd van Gruppo Corso staat gelijk aan een prachtig vormgegeven etalagepop van hoge kwaliteit. De eenvoud van een paspop gestyleerd biedt talloze mogelijkheden voor u als ondernemer. U kunt er namelijk vele kanten mee op en door de neutrale witte of zwarte kleur staat ieder kledingstuk deze etalagepop als gegoten.

De paspop gestyleerd valt precies tussen categorieën abstracte paspop en realistische paspop en is dus perfect voor als u hier een gulden middenweg in zoekt. De staande variant van de gestyleerde paspoppen staan op een dikke glazen voetplaat met voet- en kuitpin. Ze staan dus super stabiel en de kleding is gemakkelijk te verwisselen.

Hoofd en gezicht van een gestyleerde paspop

De gestyleerde paspoppen die Gruppo Corso aanbiedt hebben een realistisch hoofd. Dat wil zeggen dat de contouren van het menselijke hoofd duidelijk verwerkt zijn in de etalagepop. Om de mooie gestyleerde stijl te behouden zijn er geen kleuren aangebracht. Een paspop gestyleerd staat dus prachtig in iedere winkel, showroom of etalage.

De paspop gestyleerd dames heeft halflang haar dat achter de oren valt. Dit geeft de etalagepop een sterke expressie. Net zoals bij het hoofd het geval is, zijn ook bij het kapsel enkel de grote lijnen aangebracht.

Ontdek het hele assortiment paspoppen gestyleerd

Omdat Gruppo Corso maar liefst 15.000 paspoppen op voorraad heeft, is het onmogelijk om deze allemaal te etaleren in de webshop. U bent daarom dan ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom, centraal in Nederland gelegen in Breukelen.

U hoeft geen afspraak te maken dus u kunt langskomen wanneer het u uitkomt. Onze experts en professionele winkeletaleurs helpen u met plezier en laten graag alle modellen zien. Ook kunt u dan ons scherpgeprijsde assortiment tweedehands paspoppen en gebruikte winkelinventarissen zien. Er is geen minimale afname nodig, dus ook wanneer u gewoon één paspop gestyleerd zoekt ben u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

You can select 5 products only