• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Special vitrinekasten

Een speciale vitrinekast | Voor als het niet speciaal genoeg kan!

Een speciale vitrinekast is een vitrinekast die net een beetje anders is als de standaard vitrinekast. Een speciale vitrinekast is een unieke toevoeging voor in uw winkel. Met een speciale vitrinekast kunt u uw koopwaar prachtig uitstallen voor uw klanten.

Bent u toch niet echt op zoek naar een speciale vitrinekast? Dan hebben wij wellicht een andere optie voor u. Zo vindt u bij ons ook wandkasten, vitrinetafels, toonbanken en verschillende modellen vitrinekasten!

Verschillende modellen speciale vitrinekast beschikbaar!

Een speciale vitrinekast moet natuurlijk wel speciaal zijn. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende modellen in verschillende vormen, met allemaal verschillende maten. Zo is er voor iedere winkelinrichting wel de juiste speciale vitrinekast te vinden. Bij Gruppo Corso kunt u kiezen uit drie verschillende versies van de speciale vitrinekast:

 • Een transparante vitrinekast! bestaat uit een frame en glas. Zo kunnen uw klanten uw producten gemakkelijk via iedere kant bekijken. De transparante vitrinekasten zijn praktisch in gebruik, aangezien ze vrijwel overal in uw winkel geplaatst kunnen worden.
 • Een open vitrinekast! bestaat uit een frame, waarin bodums geplaatst worden. U heeft geen last van deurtjes of glas. Als u open vitrinekast aanschaft kunt u gemakkelijk uw producten in uw vitrinekast plaatsen en deze er weer uithalen.
 • De dichte vitrinekast! is een vitrinekast waarbij een aantal zijkanten zijn dichtgemaakt. Mede hierdoor zijn deze kasten uitermate geschikt als wandkast, vitrinetafel of toonbank.

De vitrinekasten die u bij Gruppo Corso kunt bestellen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategoriën. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende goedkope vitrinekasten, maar ook voor een wat duurdere speciale vitrinekast. Voor iedere toepassing hebben wij wel een oplossing!

De meest speciale vitrinekast | Gruppo Corso!

De meest speciale vitrinekast vindt u natuurlijk bij Gruppo Corso. Van een vitrinekast tot etalagepoppen, Gruppo Corso heeft het allemaal!

You can select 5 products only