• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Zitmeubels en toebehoren

Modulaire stoelen met verchroomde of gelakte structuur en stoelen bekleed met synthetisch leer in verschillende kleuren. Een praktische tafel kan de zitting vervangen. Een spiegel kan geplaatst worden in de structuur.
Lees meer
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren

Zitmeubels en toebehoren

Sitin bankje

Op deze pagina vindt u het beste sitin bankje voor uw winkel. Een sitin bankje uit ons assortiment staat gelijk aan kwaliteit, design en voordeel. Wij hebben verschillende modellen voor u online beschikbaar. In ons huidige assortiment ziet u modern ontworpen items waarmee u een prachtige uitstraling geeft aan uw winkel. De modulaire stoelen, met verchroomde of verlakte poten hebben een mooie in retrostijl gevormd zitje van synthetisch leer die een rustige maar tegelijkertijd moderne uitstraling geven aan uw winkel. Een sitin bankje is bovendien van robuuste kwaliteit en gaat dus een lange tijd mee. U bestelt bij ons een sitin bankje los of in combinatie met andere modellen.

Sitin bankje installeren

Een sitin bankje los biedt ruimte aan één klant. Maar wellicht is het handiger voor u om een sitin bankje voor meerdere klanten te installeren. Door het design van een sitin bankje uit ons assortiment is het ongelofelijk makkelijk om een sitin bankje aan een ander sitin bankje te koppelen. Hiervoor hebt u een koppelstuk nodig die u eenvoudig om de stoelpoten van een sitin bankje schuift. Ook is het mogelijk om tussen twee bankjes een tafeltje te plaatsen. Handig voor uw klanten wanneer zij een kopje koffie willen drinken tijdens het passen van schoenen. Of een toegankelijke plek om tijdschriften voor wachtende klanten op te leggen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment spiegels beschikbaar voor een sitin bankje zodat uw klanten extra goed het product kunnen zien. Meer weten over deze artikelen? Laat het ons weten.

Meer informatie?

Hebt u vragen aan ons en vindt u het antwoord niet online? Wij helpen u graag verder. Tijdens werkdagen zijn wij tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0346 76 40 39. Mailen kan ook via onze site. Of breng een bezoekje aan onze fantastische showroom/opslagruimte waar u 10.000 vierkante meter aan artikelen voor uw winkelinrichting vindt. Denk hierbij aan een etalagepoppen, toonbanken of winkelverlichting. Ons pand ligt aan Merwedeweg 6a in Breukelen, eenvoudig bereikbaar via de A2. Hier kunt u ook bestelling afhalen. Wij zijn uw favoriete aanbieder van spullen voor uw winkelinrichting: bestel uw sitin bankje nu bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only