• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 129
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 129
Van hoog naar laag sorteren

Vitrinekasten

Vitrinekast

Glazen Vitrinekasten en winkel vitrinekast stralen stijl en elegantie uit. Tegelijkertijd is een glazen vitrinekast met aluminium of deels dichtgemaakt met hout een prachtige manier om uw producten aan uw klanten te laten zien, vooral breekbare en waardevolle spullen zijn hier leuk in op te bergen. Wij bieden u dan ook verschillende modellen aan waaruit u uw favoriete glazen vitrinekast kiest: op GruppoCorso.nl vindt u meer dan honderd verschillende modellen voor in uw winkelinrichting. Om u een beetje wegwijs te maken bij het bestellen van een vitrinekast hebben wij onderscheid aangebracht in Basic en Luxe vitrinekast modellen. Daarnaast kiest u uit verschillende prijsklassen en vindt u bovenaan het assortiment nog de mogelijkheid om te selecteren tussen ‘Positie’, ‘Prijs’ en ‘Nieuwste’(het laatste model dat wij aan ons assortiment hebben toegevoegd). Kijk dus in ons assortiment en kies de beste vitrinekast voor uw winkel.

Een Vitrinekast kopen: uw persoonlijke voorkeur

Een vitrinekast van Gruppo Corso kan grofweg in drie verschillende stijlen worden ingedeeld. We zetten deze op een rijtje:

 • Geheel transparant
  Een vitrinekast die geheel transparant is, heeft glas aan alle zeiden. Wat zo ideaal is aan zo’n glazen vitrinekast is dat u deze ook middel in de winkel kan zetten. Hierdoor kunnen uw klanten de artikelen van alle kanten bekijken. Winkel vitrinekast.

 • Dicht aan bepaalde zijden
  Soms is het ook mooier een vitrinekast aan te schaffen waar sommige wanden juist dicht zijn. Bijvoorbeeld voor een wandkast of een vitrine winkel: glas aan de bovenkant, dichtgemaakt met hout aan de onderkant (of met lade). Een ideale keuze ook als toonbank zodat u tijdens het gesprek met de klant de producten kan toelichten.

 • Open
  Maar zonder glas en/of deuren is het ook mogelijk een vitrinekast aan te schaffen. Dit is meer geschikt voor producten die u niet zo nodig hoeft te beschermen, maar waarvan u juist liever hebt dat ze deze kunnen vastpakken. Hebt u bijvoorbeeld prachtige knuffels die u mooi tentoon wilt stellen in de winkel, dan is zo’n open vitrinekast ideaal voor uw winkelinrichting.

Alle vitrinekasten hoekmodel en luxe vitrinekasten zijn van hoge kwaliteit dankzij het kwaliteitsmateriaal dat gebruikt wordt. Gruppo Corso biedt luxe vitrinekasten voor aan de muur of op de grond, voor iedere winkel de geschikte vitrinekast dus! Meer weten over vitrinekasten? Bekijk ons assortiment. Met een ruim aanbod aan vitrinekast glas, paspoppen, kledingrekken en meer, zit er altijd iets voor u bij. Laat een bericht achter op de site of bel +31(0)346 76 40 39: wij zijn iedere werkdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur bereikbaar. Bekijk ook eens ons aanbod etalagepoppen en andere winkelinrichting.

You can select 5 products only