• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 115
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 115
Van hoog naar laag sorteren

Torso's

Torso

Een paspop torso is de optimale manier om bovenkleding extra aandacht te geven. De bovenkleding komt door een torso pop van Gruppo Corso extra goed uit de verf. Wij hebben prachtige modellen voor u in ons assortiment met de vormen die het best geschikt zijn voor uw kleding. U kiest bij ons namelijk uit een ruim assortiment uit circa 15.000 duizend etalagepoppen, waarmee wij ’s werelds grootste inventaris aan paspoppen hebben. 

Een Torso paspop kiezen

Wij hebben voor iedere doelgroep sowieso de torso paspop die u nodig hebt, namelijk:

Maar ook kiest u bij ons uit allerlei verschillende vormen, haardrachten, met/zonder armen, met/zonder hoofd, enzovoort. Laat ons weten wat u nodig hebt en wij komen met de ideale paspop torso voor uw winkel.

Waarom een paspop torso?

Torsos leggen de aandacht van uw klanten op bepaalde bovenkleding die u wilt aanprijzen. Met een complete paspop is een complete outfit voor de hand liggend, terwijl u juist wilt dat mensen alleen oog hebben voor de bovenkleding. Extra handig zijn torso’s voor situaties als:

 • Uitverkoop
 • Binnenkomst van nieuwe collectie
 • Het extra onder de aandacht brengen van bovenkleding die minder worden gekocht
 • En om uw winkel extra elan te geven

Maar een paspop torso kan voor nog veel meer doeleinden gebruikt worden. Hoe dan ook, een paspop torso is altijd handig voor u als winkelier om in huis te hebben. En om ervoor te zorgen dat u hiervoor geen cent teveel betaalt terwijl u wel altijd degelijke kwaliteit in huis haalt, zijn wij er. Vragen over torso’s uit ons assortiment, dan helpen wij u daar graag mee.

Een torso kopen bij Gruppo Corso

Een torso kopen? Bestel eenvoudig online bij Gruppo Corso. Nog vragen of advies nodig? Bel ons van maandag tot en met vrijdag op 0346 76 40 39 en wij helpen u op weg. Of kom gewoon langs in onze fantastische showroom en wij helpen u persoonlijk verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de A2. Onze showroom ligt aan Merwedeweg 6a in het centraal gelegen Breukelen. Kijk voor etalagepoppen dus online of bezoek de Gruppo Corso-showroom.

You can select 5 products only