• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe vintage dames etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 24 of 33
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 33
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Vintage paspop

De vintage paspop | Een prachtige toevoeging voor uw winkel!

Met een vintage paspop creëert u een echte vintage stijl in uw winkel. Ga bijvoorbeeld terug in de tijd naar de jaren 70 met een prachtige vintage paspop. Zo creëert u een realistisch beeld van hoe dat winkels er in deze jaren uitzagen.

Natuurlijk kunt u veel meer dan alleen een realistisch beeld schetsen van de jaren 70 met de vintage paspop. In de jaren 70 was er namelijk een ander ideaalbeeld van de mens, dan dat dat beeld nu is. Zo hadden de topmodellen in deze jaren andere vormen dan de topmodellen van nu.

De mogelijkheden van de vintage paspop

Een vintage paspop staat vaak op een voet. Denk dan niet aan de voeten van de paspop zelf, maar aan de stok die ervoor zorgt dat u uw vintage paspop recht blijft staan en niet om zal vallen. Een vintage paspop heeft namelijk vaak geen onderlichaam. Hierdoor is deze paspop ideaal voor uitstallen van jurkjes en rokken.

Natuurlijk kunt u een vintage paspop ook gebruiken in uw hypermoderne winkel. Ze zijn namelijk ook gewoon te gebruiken als vintage toevoeging voor bij uw winkelinrichting. Tegenwoordig zijn ze al in veel grote winkelketens te bewonderen. Zo creëren deze ketens een klein vintage hoekje waar de wat klassiekere kledingstijlen worden geshowd.

Gruppo Corso heeft genoeg!

Niet alleen voor een vintage paspop bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres, wij hebben genoeg voor uw gehele winkel. Zo kunt u bij ons terecht voor een volledige winkelinrichtingen. Denk dan aan vitrinekasten, kledinghangers of aan een toonbank die perfect aansluit op het concept van uw winkel! Bij ons stelt u uw gehele winkelinrichting gemakkelijk samen. Creëer een vintage look met een van onze modellen van de vintage paspop, of geef uw winkel een wat robuuster en stoerder uiterlijk. Het kan allemaal bij Gruppo Corso, want wij hebben genoeg!

You can select 5 products only