• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen package deals van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren
1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren

Package deals

Paspop Kopen

Met de package deals van Gruppo Corso kunt u de mooiste paspop kopen tegen actieprijzen. Door grootschalige productie zijn er verschillende etalagepoppen die tegen lage prijzen verkocht worden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot de paspoppen. Zo zijn er headless paspoppen te vinden ons assortiment, maar kunt u ook faceless en abstracte paspoppen kopen. Bij de package deals worden de meeste paspoppen in een groep verkocht. Zo kunt u paspoppen in groepen van 3, 4, 6 en 10 stuks kopen. Zo zorgt u er voor dat uw gelijk genoeg paspoppen heeft voor uw hele winkel.

Package deal paspop kopen

Om paspoppen van een hoge kwaliteit te kopen ga je naar Gruppo Corso. Met de Package deals kunt u een paspop kopen die uw kleding het beste weergeeft aan de klant. Wanneer u een paspop koopt wilt u natuurlijk wel een paspop die de aandacht van de klant niet wegneemt, maar juist bij de kleding houdt. De paspoppen van Gruppo Corso zijn daarom gemaakt in neutrale kleuren, zoals wit, zwart en huidskleur. Wanneer u een paspop koopt weet u zeker dat deze van hoge kwaliteit is en dat u er daardoor lang van kan genieten. De poppen staan op een stevige voetplaat, zodat deze niet om zullen vallen. Heeft u nog vragen of wilt u een paspop kopen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website, wij helpen u graag!

Paspop kopen bij Gruppo Corso

Paspoppen koopt u bij Gruppo Corso! Naast etalagepoppen hebben wij een ruim assortiment met alles voor uw winkelinrichting. Zo hebben wij ook bustes & torso’s, toonbanken, kledingrekken, railverlichting en nog veel meer artikelen voor uw winkel in ons assortiment! U kunt dus uw complete winkelinrichting bij ons vinden! Naast onze webshop hebben wij ook een showroom. Onze showroom is ruim 10.000m2 en heeft meer dan 10.000 stuks op voorraad in zowel nieuwe als gebruikte figuren. Wilt u een paspop kopen? Bekijk dan snel het aanbod online of bezoek onze showroom!

Net binnen 10.000 nieuwe etalagepoppen van het nieuwe merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Direct af te halen en te bezichten van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!

You can select 5 products only