• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

Faceless - Gaga Collection

Paspop GAGA

Er staan weer een heleboel prachtige paspop GAGA op u te wachten! Dit type paspop is zeer geschikt wanneer u trendy en elegante paspoppen zoekt die uw winkel of etalage een stijlvolle look geven. De paspop GAGA heeft geen gezichtscontouren, wat deze paspop een moderne design uitstraling geeft. Zowel de dames als heren paspop brengen de door u geëtaleerde kleding naar een hoger fashion niveau.

Kleuren van de paspop GAGA

De paspop GAGA komt in drie kleuren/afwerkingen:

 1. Mat: de matte paspop GAGA heeft, zoals de naam al verklapt, een matte afwerking. U heeft hierbij keuze uit een zwarte of witte paspop. De keuze die u hierin maakt is uiteraard afhankelijk van de stijl winkerinrichting die u heeft. Tip: een groep van paspoppen GAGA in verschillende kleuren kan ook heel wat doen voor uw winkel wanneer u deze slim opstelt in het midden van uw winkel of showroom!
 2. No finish: de no finish paspoppen GAGA hebben een stoere uitstraling door de grijze betonlook. Deze variant van de GAGA paspop past uitstekend in een industriële of vintage winkelinrichting. Door het gemakkelijke kliksysteem kleed u deze paspoppen eenvoudig om.

Voordelen van de paspop GAGA

Door de eenvoudige uitstraling van de gave GAGA paspoppen zijn ze eindeloos te combineren. Dit is een geruststellende gedachte wanneer u een investering doet in paspoppen. De neutrale kleuren raken nooit uit de mode en passen bij iedere print en kleur van de kledingstukken.

Daarbij kunt u de paspoppen ook pruiken opdoen, om zo toch wat variatie aan te brengen. Aangezien de paspoppen geen kleuren hebben en geen gezichtsmake-up dragen kan de pruik de paspop GAGA een heel andere uitstraling geven. U kunt dus met één paspop heel wat variatie brengen op de winkelvloer!

Zoekt u nog wat extra’s om uw etalage mee aan te kleden? Kijk dan ook eens bij de bustes en torso’s. Ook deze zijn ideaal om te combineren met de paspop GAGA.

You can select 5 products only