• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Slatwall

Ons assortiment bestaat uit etalagepoppen van het merk Gruppo Corso en andere zeer exclusieve producten. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.

Lees meer
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

Slatwall

Slatwall wandrek kopen voor in uw winkel? Gruppo Corso heeft een erg ruim assortiment aan slatwalls online staan, namelijk 22 producten. U koopt al een complete slatwall wandrek vanaf €49,95. Welke past bij u in de winkel? Wij begrijpen dat de producten in uw winkel van kwaliteit moeten zijn, zo ook de wandrekken. Dan is een slatwall ook een prima uitkomst. Buiten dat ziet een slatwall er ook nog eens mooi uit. Verder zijn bijvoorbeeld de frontpins te verplaatsen naar de inrichting die u voor ogen heeft. Er is dus veel mogelijk met een slatwall, kijk dus even hoe u het graag ingericht zou willen hebben. Voor velen producten kan dit een uitkomst zijn, voor wat zwaardere en grotere producten staan ook bepaalde wandsystemen online die geschikt zijn. Kijk dus eventjes rond wat voor u geschikt is.

Wat houdt een slatwall in

Een slatwall is een mooie en makkelijke uitkomst als het gaat om winkelinrichting. Even een uitleg wat een slatwall precies is. Een slatwall is een uit lamellen bestaande muur. Deze zijn horizontaal geplaatst en bieden een uitkomst om te bpalen hoe u de producten wilt inrichten. Ook kan u de slatwalls uitbreiden met extra bakken en accessoires. Denk hierbij aan haken, planken en bakken. De haken kunnen dus op verschillende plekken worden geplaatst. De hiervoor genoemde voorbeelden zorgen dus voor extra opbergruimtes. Ideaal dus voor in uw winkel.

Een slatwall met mooie voordelen

Allereerst is de prijs een voordeel. Een slatwall wandrek voor deze prijs ziet u maar zelden. Dit geldt overigens ook voor de andere producten. Zo staan de etalagepoppen, kledingrekken en kledinghangers ook voor een erg scherpe prijs online. Naast de prijs is ook natuurlijk de veelzijdigheid een voordeel. U deelt het in zoals u dat wilt. U kunt het ook uitbreiden zoals hierboven net werd aangegeven. Verder is de duurzaamheid ook een voordeel. Slatwalls gaan over het algemeen erg lang mee en zijn dus een goede optie om lang in uw winkel te staan. Ook wanneer u zwaardere producten plaatst kan een slatwall lang meegaan, deze zijn er goed tegen bestand.

Slatwall online bestellen

Bent u er al aan uit welke slatwall geschikt is voor uw winkel? Of heeft u nog verdere vragen over producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van een passend en deskundig advies op maat. Ook kunt u onze winkel bezoeken, hier kunt u ons assortiment met eigen ogen zien. Hier staan ook uiteraard onze medewerkers voor u klaar. Kom dus gerust even een bakje koffie drinken.

You can select 5 products only