• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 15 of 15
Van hoog naar laag sorteren
1 - 15 of 15
Van hoog naar laag sorteren

Jas en colbert kledinghangers

Jas hanger

Heeft u een kledingwinkel of verkoopt u jassen of colberts? Kledinghangers voor jassen kan je dan niet missen in je winkel. Gruppo Corso biedt al een jas hanger aan vanaf € 4,70! Gruppo Corso is de online webshop voor alle winkel en kantoorinrichting materiaal. Of u nu een jas hanger of winkelverlichting zoekt, bij Gruppo Corso bent u aan het juiste adres. Bij Gruppo Corso weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede winkelinrichting is. Het heeft namelijk een grote rol in hoe uw klanten uw winkel ervaart. Een jas hanger is daar ook onderdeel van. Met een mooie en kwalitatieve jas hanger kunt u uw jassen en colberts elegant etaleren. Zo heeft uw klant een positieve winkelervaring en kunt u uw producten netjes tentoonstellen. Gruppo Corso biedt verschillende type jas hangers aan zoals bijvoorbeeld:

 • Witte jas hanger
 • Zwarte jas hanger
 • Houten jas hanger
 • Plastic jas hanger
 • Designer jas hanger

Kledingrekken

Een jas hanger dient aan een kledingrek te hangen. Echter zijn er honderden verschillende kledingrekken online te vinden. Het is toch fijn als u alles voor uw winkelinrichting op een website kunt bestellen? Dat vinden wij ook! Daarom verkopen wij ook kledingrekken in allerlei soorten maten, kleuren en designs. Heeft u liever een klein, zwart, kledingrek of een designer kledingrek? In onze kledingrek assortiment heeft u dus keuze uit verschillende type kledingrekken.

Kassasysteem

Een kledingwinkel draait natuurlijk niet zonder een kassasysteem. Wilt u uw huidige kassasysteem vervangen of heeft u er een extra nodig? Neem dan gerust een kijkje in onze kassasysteem categorie. Gruppo Corso biedt u een breed assortiment aan kassasystemen. Of het nou een Sharp touchscreen kassasysteem is of een simpel kassasysteem wij leveren uw gewenste kassasysteem geschikt voor uw winkel voor de deur! Mocht u geen idee hebben over welke kassa het beste bij u past? Laat je dan adviseren door ons. Ons team staat u graag te woord en geven u met plezier advies over welke kassa het beste bij u past. Wilt u liever het kassasysteem persoonlijk zien, voelen en ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.You can select 5 products only