• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

1000 nieuwe etalgepoppen en 6000 nieuwe torso's van A-merken. Dames, heren en kinderen. We zijn ze nu aan het uitpakken... De poppen en torso's zijn nieuw en kosten normaal aantoonbaar 2x tot 4x zo duur!!! Bestel online, OP=OP, zolang de modellen nog op de site staan zijn ze nog beschikbaar. Kom dus snel langs dan heeft u de 1e keuze of bestel direct online met gratis vervoer voor deze stunt sale van deze pagina!

Lees meer
1 - 24 of 31
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 31
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Just arrived

Nieuwe paspop

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe paspop voor in uw winkel, etalage of showroom? Bij Gruppo Corso staan we voor u klaar met duizenden nieuwe paspoppen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Een nieuwe paspop is bij ons verkrijgbaar in tal van soorten, poses, kleuren en stijlen. Wat dacht u van een realistische paspop met natuurgetrouwe details en afwerkingen, of van een etalagepop zonder hoofd? Altijd van de allerhoogste kwaliteit en nieuw in doos, klaar om in uw winkel te komen staan!

Waarom een nieuwe paspop van Gruppo Corso?

Dat is simpel. Wij bieden haarscherpe prijzen die negen van de tien keer aantoonbaar lager geprijsd zijn dan bij andere aanbieders. Dat komt omdat we in grote getalen inkopen, zodat we u altijd de laagste prijs kunnen bieden. Een nieuwe paspop kopen bij Gruppo Corso doet dus niet alleen uw winkel en etalage een hoop goeds, maar zeker ook uw portomonnee. En dat is geen overbodige luxe! Ook is het goed om te weten dat u ondanks de lage prijzen absoluut niets inlevert op kwaliteit. Wij bieden namelijk alleen nieuwe paspoppen aan die jarenlang meegaan en van topkwaliteit zijn.

Service en kwaliteit

Bij Gruppo Corso vinden we niets zo belangrijk als service en kwaliteit. Nadat u uw nieuwe paspop heeft afgehaald, of wanneer we deze bij u hebben afgeleverd, eindigt de service niet. Wanneer u nog vragen heeft of wanneer er iets met de nieuwe paspop is kunt u altijd weer bij ons terecht. We bieden 100% garantie en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

U kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze 10.000m2 grote showroom waar we maar liefst 15.000m2 nieuwe paspoppen op voorraad hebben. Ook vind u hier een mooie selectie tweedehands paspoppen die nog gerust een ronde meekunnen. Wij adviseren u graag, niet alleen over paspoppen maar ook over kledingrekken, verlichting en complete winkelinrichting.

You can select 5 products only