• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
De LUXE vitrinekasten worden opgebouwd compleet gemonteerd geleverd. Levering uit voorraad. Tijdelijke super actie! GRATIS BEZORGEN + GRATIS MONTAGE
Lees meer
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren

Luxe vitrinekasten

Luxe vitrinekasten | Voor als u het beste wilt!

Bent u op zoek naar onze subtiele en klassieke luxe vitrinekasten of gaat uw voorkeur toch uit naar een strakke en moderne vitrinekast? Voor beide stijlen bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij hebben verschillende luxe vitrinekasten in allerlei verschillende soorten en maten in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u altijd de meest geschikte vitrinekast bij ons bestellen!

Verschillende luxe vitrinekasten

Luxe vitrinekasten kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Ze worden namelijk niet voor niks luxe vitrinekasten genoemd. Gebruik een vitrinekast als blikvanger in uw winkel, of zet er een tegen uw muur aan. De mogelijkheden van de luxe vitrinekasten zijn eindeloos. Bij Gruppo Corso kunt u daarom kiezen uit drie verschillende soorten vitrinekasten: De transparante vitrinekast, de open luxe vitrinekast en de dichte luxe vitrinekast!

Een transparante luxe vitrinekast bestaat uit glas, zodat u uw producten van alle kanten goed kunt bekijken. Een transparante luxe vitrinekast is hierdoor erg praktisch en is te gebruiken in vrijwel iedere winkel. Dit zijn echte luxe vitrinekasten.

Een open luxe vitrinekast heeft alleen een stelling en is dus in zijn geheel open. Deze luxe vitrinekasten worden vaak gebruikt voor minder kwetsbare producten. Deze producten verdienen namelijk ook een mooi plekje in uw winkel!

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een dichte luxe vitrinekast! Deze luxe vitrinekasten zijn dermate geschikt voor het uitstallen van producten tegen muren. De zij of achterkanten van deze luxe vitrinekasten zijn namelijk dichtgemaakt. Hierdoor ziet u de muur van uw winkel niet door uw luxe vitrinekasten heen. Verder zijn deze dichte luxe vitrinekasten ook geschikt als vitrinetafel of toonbank. De hoge inzetbaarheid van deze kasten zorgt ervoor dat dit echte luxe vitrinekasten zijn.

Verschillende stijlen van onze luxe vitrinekasten

Bij Gruppo Corso kunt u dus terecht voor verschillende luxe vitrinekasten in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke vitrinekast of kies voor een moderne glossy vitrinekast. De mogelijkheden met luxe vitrinekasten, die u bij Gruppo Corso kunt aanschaffen, zijn eindeloos!

 • Een Landelijke vitrinekast is een lust voor het oog. De klassieke, landelijke, maar rustige stijl van deze kasten zorgt ervoor dat uw winkel een elegante uitstraling zal hebben. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Vervolgens heeft u de keus uit: verschillende breedtes, lades, deurkasten en verschillende kleuren!
 • De glossy vitrinekast heeft een eigenzinnig, maar trendy ontwerp. Dit zijn echte luxe vitrinekasten door de moderne uitstraling en de strakke lijnen van deze kasten!

Voor al uw etalagepoppen en winkelinrichting bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing voor uw luxe vitrinekasten!

You can select 5 products only