• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Foto / Internet Mannequin

Paspop fotografie

Wanneer u een paspop koopt, moet u goed opletten waarom u er een koopt. Er zijn namelijk verschillende soorten paspoppen. Zo zijn er paspoppen die vaak terugkomen in winkels. Daarnaast zijn er etalagepoppen die gebruikt worden voor paspop fotografie. Bij paspop fotografie worden de paspoppen gebruikt om mooie foto’s te maken, die vervolgens online of in magazines worden geplaatst. Deze paspoppen zien er anders uit dan normale etalagepoppen. Zo zijn er bij paspop fotografie geen voeten en hoofd te zien, terwijl dit bij andere etalagepoppen wel mogelijk is. De fotografie paspoppen zijn al verkrijgbaar vanaf €250,-. Bent u geïnteresseerd in een paspop fotografie? Bekijk dan snel het aanbod online op gruppocorso.nl.

Paspop fotografie kopen

Voor de beste fotografie paspoppen kunt u terecht bij Gruppo Corso. Op onze webshop zijn zowel exclusieve als budget foto mannequin te vinden, die speciaal zijn ontworpen voor fotografie. De budget fotografie poppen zijn iets goedkoper dan de exclusieve varianten, maar de exclusieve varianten zien er daarentegen wel wat luxer uit. Wanneer u een paspop mannequin voor fotografie wilt kopen kunt u daarnaast ook nog de keuze maken tussen een mannelijke, vrouwelijke en kinderlijke variant. Met deze mannequin fotografie kunt u uw kleding op een mooie manier op de foto zetten, zonder dat de etalagepop de aandacht van de kleding af neemt. Wil je een Mannequin kopen? Doe dan nu je bestelling

Alles voor uw winkelinrichting bij Gruppo Corso

Naast paspop fotografie vind u bij Gruppo Corso alles wat u nodig heeft om uw winkelinrichting compleet te maken. Zo zijn er onder andere toonbanken, railverlichting, kledingrekken en nog veel meer artikelen te vinden om uw winkel in een keer compleet te maken. Bent u op zoek naar een fotografie paspop, of naar andere producten voor uw winkelinrichting? Neem dan snel een kijkje op onze website, of bezoek onze showroom. Onze showroom heeft een oppervlakte van 10.000m2 en heeft een voorraad van minimaal 10.000 stuks! Zo zit er altijd wel het juiste product voor u bij.

 

You can select 5 products only