• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe vintage heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 24 of 38
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 38
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Vintage

Vintage paspop

Heeft u een winkel met een klassieke uitstraling of zoekt u een paspop die afsteekt tegen uw moderne showroom of etalage? Dan is de vintage paspop van Gruppo Corso een uitstekende keuze. Deze geweldige vintage paspop trekt echt de aandacht en is een welkome afwisseling van de wat meer standaard realistische paspoppen en abstracte paspoppen. U onderscheidt uzelf echt van de rest wanneer u kiest voor een prachtige vintage paspop zoals die vroeger vaak gebruikt werden. Bekijk snel de pagina en bekijk alle mogelijkheden van de vintage paspop!

Kenmerken vintage paspop

De armen, benen en handen van de vintage paspop zijn flexibel. Door middel van mooie systemen in de etalagepop kunt u de postitie van de vintage paspop steeds veranderen. Het lijken net echte gewrichten, iets van ontbreekt bij de standaard en statische etalagepoppen. Hierdoor kunt u iedere dag uw paspoppen een andere positie geven en blijft uw showroom of winkel boeiend om naar terug te keren. Ook zijn de flexibele armen handig tijdens het omkleden van de paspop. Of buig de arm van de vintage paspop en voorzie hem of haar van een gave tas. Een ander leuk idee is om sieraden of andere accessoires tentoon te stellen aan de vingers van de vintage paspop.

Kies voor Gruppo Corso

Wanneer u al vaker op zoek bent geweest naar winkelbenodigdheden, toonbanken, paspoppen, winkelverlichting et cetera bent u Gruppo Corso wellicht al eens tegengekomen tijdens uw zoektocht. Dat is ook niet zo gek, want Gruppo Corso is een bekende aanbieder van hoge kwaliteit winkelbenodigheden voor een scherpe prijs. Doordat we onze producten in grote getalen inkopen kunnen we deze schaalvoordeleren ook weer aan u bieden. In de showroom vindt u dan ook 15.000 prachtige nieuwe en tweedehands etalagepoppen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Super producten met een super snelle levering dus. Waar wacht u nog op?

You can select 5 products only