• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Hoofden

1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren
1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren

Hoofden

Paspop hoofd en handen

Hoofddekselverkopers, juweliers en andere winkeliers die hoofd- en handproducten verkopen, opgelet: Gruppo Corso biedt u de ideale paspop hoofd en handen voor uw winkel. Kies bij ons paspop hoofd en handen uit ons ruime assortiment en maak gebruik van onze fantastische prijzen voor producten van hoge kwaliteit. Bij Gruppo Corso weet u zeker dat u een degelijk model in huis haalt waarmee u uw producten optimaal aanprijst bij uw klanten. Bij ons vindt u verschillende soorten paspop hoofd en handen, zoals:

 • Dames paspop hoofd
 • Heren paspop hoofd
 • Kinder paspop hoofd
 • Linkse en rechtse handen voor dames en/of heren

En wij hebben zelfs een paspop hond in hoogglans wit voor u klaarliggen. Een ongelofelijk leuke toevoeging voor uw winkel, maar ook voor handelaars in hondenkleding een uitstekend model. Daarnaast kunt u in onze winkel paspop hoofd en handen aantreffen van mindere kwaliteit (beschadiging van lak bijvoorbeeld) die wij u voor een extra lage prijs aanbieden: wij vermelden het er altijd eerlijk bij en laten het u zien.

De doeleinden voor paspop hoofd en handen

Paspop hoofd kunstof zijn een ideale manier om de producten voor hoofd en handen op een stijlvolle manier aan te prijzen. Handschoenen krijgen namelijk pas de juiste vorm wanneer deze aangetrokken worden en juwelen staan natuurlijk mooier om de vingers en om de hals dan in de ladekast. Maar daarvoor hebt u natuurlijk een paspop hoofd of handen nodig die hiervoor de beste vorm hebben. Wij gaan dan ook steeds voor u op zoek naar een paspop hoofd en handen die net wat extra’s bieden. Zitten uw favoriete paspop hoofd en handen er nog niet tussen of wilt u meer weten over deze producten uit ons assortiment, laat het ons weten en we helpen u graag.

Contact met ons

Iedere werkdag is Gruppo Corso bereikbaar voor u. Bel ons tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 of stuur een mail via onze site en we reageren zo snel mogelijk op uw vragen en opmerkingen over andere artikelen. Ook staan wij u tijdens de openingsuren graag persoonlijk te woord in onze unieke showroom aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Naast een etalage hoofd en handen vindt u hier nog 15.000 artikelen meer aan etalagepoppen, de grootste collectie ter wereld. Naast een paspop hoofd, handen biedt Gruppocorso ook andere paspop onderdelen aan zoals paspop voor een perfecte winkelinrichting.

You can select 5 products only