• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Glossy witte podiums, geproduceerd van 60% glossy plaat materiaal. Met onze fabriek met ISO certificaat en zeer scherpe prijzen de ideale kant en klare oplossing voor een professionele verhoging.
Lees meer
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren

Podiums

Podium winkel

Maak van uw onderneming een beleving voor uw klanten met een podium winkel van Gruppo Corso. Door voor uw winkel en podium winkel aan te schaffen, geniet u van talloze extra opties om uw klanten over te halen uw artikelen te kopen. Een podium winkel is een centraal en zichtbaar element van uw winkel waarmee u artikelen extra goed in de picture zet. Door deze exposure zijn de producten waarvan u vindt dat deze extra aandacht verdienen, meer dan aantrekkelijk voor uw bezoekers. Door een podium winkel kunt u een prachtige show maken van uw collectie. Een podium winkel komt dan ook extra goed van pas tijdens:

 • Koopzondagen
 • Winkelavonden
 • Uitverkopen
 • Nieuwe collecties
 • Of op drukke dagen waarbij veel publiek voor uw etalage loopt

Toepassen van een podium winkel

Het assortiment voor een podium winkel bestaat bij ons uit relatief lage tot middelhoge plateaus en blokken die u fantastisch met elkaar kan combineren. Deze zijn vooral ideaal om te gebruiken voor paspoppen, bustes en torso’s. Hiermee zet u deze poppen extra goed in het daglicht waardoor u bepaalde outfits extra aandacht schenkt. Een podium winkel is ideaal voor het midden van uw pand, voor de etalage of andere zichtbare delen van uw winkel. Hier wilt u dat uw publiek de ruimte krijgt om dit te bekijken en tegelijkertijd vaak tegen het lijf loopt voor maximale exposure.

Voordeel van Gruppo Corso

Het bestellen van een podium winkel bij ons levert u een fantastisch voordeel op: wij leveren hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Wilt u meer dan één podium winkel? Dan is het bij sommige modellen ook mogelijk om staffelkorting te krijgen. Zo krijgt u voordeel op een toch al scherpe prijs. Vragen hierover? Laat het ons weten: bel 0346 76 40 39 of laat een bericht achter op de site. Ook kunt u een podium winkel komen bekijken in onze showroom. Hier staan naast uw ideale podium winkel ook duizenden andere artikelen voor uw winkelinrichting. Denk hierbij aan etalagepoppen, winkelverlichting en kledinghangers. Kom hiervoor naar Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2 gelegen. Voor een fantastische podium winkel gaat u naar Gruppo Corso.

You can select 5 products only