• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Ons assortiment bestaat uit wandsystemen en andere zeer exclusieve (merk)etalagepoppen. Al deze merken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs. Neem ook eens een kijkje bij onze kledingrekken, hangers en onze andere producten.

Lees meer
1 - 24 of 278
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 278
Van hoog naar laag sorteren

Wandsystemen

Kledingrek Wandsystemen

Kledingrek Wandsysteem kopen voor in uw winkel? Een kledingrek wandsysteem vindt u bij Gruppo Corso in vele verschillende soorten. Een uitgebreid assortiment van 111 kledingrek wandsystemen online. U heeft al een kledingrek wandsysteem winkel voor de scherpe prijs van €4,95. Ruimte indeling is een belangrijk aspect in iedere winkel. Zo zou het dan zonde zijn wanneer u met bepaalde producten onnodig veel ruimte in beslag neemt. Een kledingrek wandsysteem is dan een prima uitkomst. Door een wandsysteem maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook het aantal artikelen die in deze ruimte geplaatst kunnen worden zullen u verbazen. Ook uw klanten zullen een wandsysteem prettig vinden. Het is erg gebruiksvriendelijk.

Profijten van een wandsysteem

Een wandsysteem kledingrek is een veel gezien product in elke winkelstraat. Dit is niet zomaar zo, want zoals al eerder aangegeven heeft een wandsysteem kledingrek erg veel voordelen. Kwalitatief gezien is een wandsysteem erg goed en stevig. Ook bij het schuiven en inwisselen van een wandsysteem blijven de stukken mooi in takt. Hierbij is dus nog een voordeel genoemd van een wandsysteem: een modulair systeem. Dit houdt in dat de verschillende stukken, bijvoorbeeld plankendragers en frontpins, verplaatst kunnen worden. Dit houdt in dat u het zo kan ontwerpen naar uw smaak en inrichting. Een ander voordeel van een wandsysteem kledingrek is dat er zo veel keuze is bij Gruppo Corso. Wanneer u producten heeft van verschillende grootte en gewicht kunt u bij Gruppo Corso altijd terecht. Er is altijd wel een wandsysteem die voldoet aan uw eisen. Komt u er niet uit welke wandsysteem geschikt is? Neem dan even contact met ons op.

Assortiment buiten een wandsysteem

Een wandsysteem kledingrek is lang niet het enige wat Gruppo Corso in het assortiment heeft. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van producten die online staan.

Een wandsysteem kledingrek vindt u terug in de categorie kledingrekken. Wij noemen onszelf dan ook een kledinghangers groothandel, u kunt bij ons terecht wanneer u een kledingrek wil kopen.  Er zitten wel wat voordelen aan wanneer u een wandsysteem kledingrek bij Gruppo Corso bestelt. Zo worden vele wandsystemen gratis en snel vervoerd. Doordat wij van Gruppo Corso in grote getalen inkopen, kunnen wij de producten voor een scherpe prijs aanbieden. Onze winkel bezoeken is ook zeker de moeite waard. Hier kunt u bijvoorbeeld ons ruime assortiment in eigen ogen zien.

Wandsysteem online

Bent u er al uit welke kledingrek wandsysteem voor u geschikt is? Of twijfelt u soms nog over welke kledingrek wand u wilt hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag op weg.

 

You can select 5 products only