• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe gestyleerde heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren

Gestyleerd

Gestyleerde paspop

Een gestyleerde paspop laat ieder kledingstuk er uit zien als een waar stuk haute couture. De mooie gestyleerde paspop is van Gruppo Corso, en dus van super hoge kwaliteit, scherp geprijsd en inclusief 100% garantie. Ja echt, 100% garantie, want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met uw gestyleerde paspop. Wanneer u even naar de gestyleerde paspop heeft gekeken heeft u misschien gezien dat deze ergens tussen de mooie realistische paspop en de abstracte paspop valt. Het beste van twee werelden dus eigenlijk!

Kenmerken van de gestyleerde paspop

De gestyleerde paspop heeft een realistische bouw en uiterlijke kenmerken, maar enigszins afgevlakt. Ook hebben gestyleerde paspoppen geen make-up of pruiken. Het haar van deze paspop is van hetzelfde materiaal als het lichaam van de paspop. Het kapsel ‘golft’ daardoor wel maar bestaat niet uit een los onderdeel. De gestyleerde paspop is een perfect uithangbord voor de mooie kleding die u aanbiedt, zonder de aandacht te veel op de paspop zelf te leggen. Dit type paspop is verkrijgbaar in neutrale kleuren als wit en zwart. Een dikke glazen voetplaat en een voet- en kuitpin zorgen voor een stevige basis van de mooie gestyleerde paspop.

Gruppo Corso heeft een voorraad van wel 15.000 prachtige paspoppen. Door dit enorme aantal is het niet mogelijk om deze allemaal op de webshop te zetten. Daarom nodigen wij u van harte uit om ze allemaal in het echt te komen bekijken in onze 10.000m2 grote showroom in Breukelen, hartje Nederland. Door de ligging (direct aan de A2) is de showroom heel gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland.

Contact met Gruppo Corso

Wij staan u graag te woord! Voor vragen, twijfels, opmerkingen en het plannen van een afspraak kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken. Bellen kan naar 0346 76 40 39 en mailen kan naar contact@gruppocorso.nl. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien. Hopelijk tot snel!

You can select 5 products only