Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 289
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 289
Van hoog naar laag sorteren

Kledingrekken

Een Kledingrek kopen

Voor iedere winkelinrichting bieden wij u een uniek en eigenzinnig kledingrek. Met een kledingrek uit ons assortiment geeft u uw winkel een geheel eigen stijl. Voor de juiste aankleding van uw winkel kan een kledingrek een buitengewoon verschil maken. Daarom vindt u in ons assortiment een kledingrek in verschillende stijlen zoals houten kledingrekken en metalen kledingrekken en hebben wij alle modellen van eenvoudig tot uitgebreid voor u klaarliggen. Wij hebben maar liefst veertien verschillende collecties die op u staan te wachten. Voor iedere winkel hebben wij dan ook het ideale kledingrek: of u nu een wit kledingrek of een zwart kledringrek zoekt. Kijk voor het ideale kledingrek snel in ons assortiment en kies.

Het belang van een kledingrek

Een kledingrek is winkelmeubilair waar uw klanten het dichts bij komen. Het juiste kledingrek trekt klanten naar de kleding toe. Naast dat u een stevig kledingrek nodig heeft, zijn er verschillende zaken belangrijk. We zetten er een aantal op een rijtje:

  • Transparantie
    Met transparantie bedoelen we de manier waarop de kleding bij de klant in beeld komt. Het juiste kledingrek laat de kleding in optima forma zien waarmee u deze extra aantrekkelijk tentoon stelt.
  • Praktisch
    Maar niet ieder kledingrek hoeft per se een model te zijn waarmee u de kleding zo goed mogelijk laat zien. Soms is een rek gewoon een rek waar u de artikelen op kwijt moet. Handig is dan als uw medewerkers deze op een praktische manier kunnen gebruiken. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar onze kledingrek op wielen.
  • Uiteraard heeft u ook een stevig kledingrek nodig om uw kleding op te kunnen hangen.
  • Duurzaam
    U wilt dat uw winkelinrichting lang meegaat en de inboedel is dan ook een investering. Wij kiezen dan ook altijd voor kwaliteitsmateriaal bij GruppoCorso.nl.

Online bestellen en bezorgen

Wilt u een kledingrek bestellen? Iedere bestelling kunt u bij ons afhalen aan Merwedeweg 6a in Breukelen, centraal in Nederland gelegen direct aan de A2. Maar ook is het mogelijk om uw bestelling te bezorgen. Neem hiervoor contact met ons op. Bel tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur naar 0346 76 40 39 of laat een bericht achter op de site. Wat voor kledingrek u ook wilt bestellen, een wit kledingrek of een houten kledingrek, bij GruppoCorso.nl bent u op het juiste adres. Een zwart Kledingrek op wielen, losse kledingrekken of wandsystemen, wij zijn uw specialist op het gebied van etalagepoppen en winkelverlichting.

You can select 5 products only