• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

De aangeboden rail is een A kwaliteit, ( hierop mag niet “ bezuinigd worden” B merken veroorzaken veel storingen ze zijn zelfs vaak gevaarlijk mbt sluiting.) Alle armaturen zijn CE gekeurd en de toegepaste VSA en lampen zijn van Philips

Lees meer
1 - 24 of 2343
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 2343
Van hoog naar laag sorteren

Winkelverlichting

Winkelverlichting

Een complete winkelverlichting bestelt u online op GruppoCorso.nl. Speciaal voor u hebben wij de beste winkelverlichting voor uw onderneming geselecteerd. In ons assortiment kiest u uit meer dan vijftig verschillende soorten winkelverlichting waarmee u:

 • Producten goed aanprijst
 • Etalages extra in de spotlights zet
 • Vitrines subtiel verlicht
 • En uw gehele winkel een extra elan geeft

Goede winkelverlichting is niet alleen praktisch een belangrijk item, maar ook een manier om de verkoop te doen stijgen. U verlegt de aandacht in de winkel naar bepaalde aspecten die u mooi vindt aan de indeling, of op producten waarvan u wilt dat deze extra goed zichtbaar zijn. Door een slimme indeling van de lichtverlichting legt u de schijnwerpers op de meest relevante delen van uw winkel.

De juiste winkelverlichting

Bij Gruppo Corso vindt u de juiste winkelverlichting led, want wij hebben alle soorten winkelverlichting van de beste kwaliteit. Daar komt bovenop dat u bij ons ook nog eens profiteert van ontzettend scherpe prijzen: bij ons bespaart u tientallen tot wel honderden euro’s op een complete winkelverlichting. Wij hebben voor u de volgende soorten winkelverlichting in ons assortiment voor u klaarliggen:

Vragen over railverlichting, of andere winkelverlichting uit ons assortiment? Of heef u andere vragen aan Gruppo Corso? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Gruppo Corso: uitstekende service, goed bereikbaar

Voor meer informatie over onze winkelverlichting of advies over de verlichting winkel, kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bellen naar 0346 76 40 39. Ook bent u tijdens deze tijden van harte welkom in onze showroom aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Hier vindt u veel producten op het gebied van paspoppen, toonbanken, etalagepoppen en meer. Wij hebben een ongelofelijk assortiment vol met fantastische artikelen voor uw winkel. Niet alleen de winkelverlichting haalt u bij ons, maar al het overige wat u nodig hebt voor uw winkel. Gruppo Corso biedt u goede service, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.

You can select 5 products only