• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Foto / Internet Mannequin

Ghost mannequin

Hoe doen ze dat toch, die prachtige productfoto’s van kleding op webshops? Het lijk alsof het lichaam van een model is ‘weggepoetst’ door middel van photoshop, maar niets is minder waar. Voor het maken van productfoto’s van kleding wordt een ghost mannequin gebruikt. Deze onzichtbare paspop bestaat uit verschillende delen, die je stukje voor stukje kan weghalen. Zo is een top altijd op de juiste plaatsen gevuld, en wanneer je bijvoorbeeld een hemdje wil fotograferen haal je de armen en zelfs de schouders weg.

Voordelen van een ghost mannequin

Met een ghost mannequin vestig je alle aandacht op je product. In tegenstelling tot foto’s met modellen staat in een foto, gemaakt met behulp van een ghost mannequin, jouw kledingstuk centraal. Doordat ghost mannequins opgebouwd zijn uit diverse onderdelen is een top, shirt, hemd of jurk altijd gevuld waar nodig en zal er nooit een stuk van een paspop zichtbaar zijn. Dit zorgt voor chique foto’s die het beste in het kledingstuk naar voren halen.

Er zijn zowel dames als heren ghost mannequins beschikbaar. Deze kun je ook samen gebruiken om twee producten tegelijk op de foto te zetten. De paspoppen hebben ook benen, dus ook het fotograferen van jeans, pantalons, rokken en jurken is geen enkel probleem meer. Het (de)monteren van de etalagepop is erg eenvoudig. Hierdoor kun je in korte tijd veel verschillende producten vastleggen.

Kom langs bij Gruppo Corso

Bij Gruppo Corso kun je terecht voor je complete winkelinrichting. Van verlichting tot toonbanken en van kassa’s en beveiliging tot kledinghangers: bij Gruppo Corso slaagt u altijd. Onze deskundige adviseurs helpen u graag. Bij ons geldt geen minimale afname waardoor onze producten ook voor kleinere winkeliers zeer interessant zijn. Kom snel eens langs in de showroom of bestel uw scherp geprijsde paspoppen eenvoudig online!

You can select 5 products only