• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Waarom overstappen naar LED?

Goeie kleurweergave!

Via de kleurweergave-index (CRI) wordt uitgedrukt hoe natuurlijk een lamp kleuren weergeeft. LED doet tegenwoordig niet meer onder voor halogeenlampen met een CRI groter dan >80.

LED lichtbronnen passen in uw huidige armaturen!

Gemakkelijk 1 op 1 de lichtbron in uw huidige armatuur vervangen is een fluitje van een cent. Alle railspots zijn eenvoudig te vervangen met een nieuwe led track-light.

Perfecte weergave voor elke product!

LED heeft als voordeel een groot bereik te hebben in kleurweergave. Zeer warm wit (1700K) tot daglicht (6500K), en alles er tussen is mogelijk. Wilt u meer informatie over lichtkleur, lees verder in dit artikel.

Veel besparen met LED!

Met LED verlichting bespaard u veel veel op uw energierekening. Naast het feit dat er minder wattage nodig is om hetzelfde aantal lumen van een gloeilamp op te brengen, heeft het ook als voordeel dat LED verlichting een veel langere levensduur heeft.

De Energie-investeringsaftrek

De Energie InvesteringsAftrek is een aftrekpost voor ondernemers die in 2018 minimaal €2.500 excl. BTW in energiebesparende maatregelen hebben geïnvesteerd. Deze energiebesparende maatregelen moeten wel aan de eisen van de overheid voldoen. Welke dit zijn, leest u verder in dit artikel.

Zorg dat u niet achterblijft!

Honderden van onze klanten zijn u al voorgegaan, met veel succes! Benieuwd wat de resultaten bij hun zijn? Bekijk het op onze referentie pagina!

Kom naar onze showroom met veel voorbeelden!

Bestel online of kom kijken in onze showroom van 10.000m2 hier hebben we 300 meter rails met 300 spots als voorbeeld opstelling zodat je alle modellen kunt zien en ook in de advies opstelling. Een paar modellen uit het led assortiment zijn: Winkelverlichting led, 3 fase railverlichting en winkelverlichting led spots

You can select 5 products only