• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Tafels

1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Tafels

Winkeltafel

Een winkeltafel is een fantastische manier om uw artikelen aan uw klanten te tonen. Met een winkeltafel creëert u een rustige en centrale plek in de winkel waaraan uw klanten rustig kunnen staan om uw producten te bekijken. Door de juiste winkeltafel biedt u op een stijlvolle manier een rustige plek in de winkel voor uw klanten om de artikelen te bekijken. Gruppo Corso is de online aanbieder waar u de ideale winkeltafel bestelt. Een ruim assortiment, hoge kwaliteit en scherpe prijzen; u vindt het in onze collectie. De ideale winkeltafel staat bij ons op u te wachten. Zo vindt u bij ons verschillende soorten tafels in de categorieën:

Of u nu gaat voor een winkeltafel met klassiek design of eentje met een moderne uitstraling: u vindt deze bij Gruppo Corso.

Het voordeel voor u

Naast onze scherpe prijzen, hoge kwaliteit en uitstekende designs bieden wij u met een winkeltafel ook nieuwe mogelijkheden voor uw onderneming. Zo is het mogelijk om uw artikelen hierop te leggen. Maar ook kunt u van de tafel een prachtige stellage maken in combinatie met onze bustes en torso’s. De tafel wordt hierdoor een prachtig element van uw winkel en is het eerste dat opvalt bij uw klanten. Daarnaast hebben wij verschillende piramidetafels die als het ware al opgebouwd zijn als stellages. Of tafels met meerdere planken daaronder zodat u het artikel bovenop legt en de voorraad daaronder kwijt kan. Kortom, met een winkeltafel creëert u als ondernemer nieuwe mogelijkheden voor uw winkel.

Vragen? Bel, mail of bezoek Gruppo Corso!

Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar op 0346 76 40 39. Mailen kan ook via onze site. Wij zijn het beste te bereiken tussen 10.00 en 17.00 uur, tevens de openingstijden van onze showroom. Hier vindt u alle artikelen op het gebied van bedrijfs- en winkelinrichting. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen en profiteer van een scherp geprijsde winkeltafel van topkwaliteit. Bij ons kunt u ook etalagepoppen, een kledingrek kopen en luxe kledinghangers, wij onszelf dan ook een kledinghangers groothandel vanwege ons ruime gevarieerde aanbod.

You can select 5 products only