• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 54
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 54
Van hoog naar laag sorteren

Kasten

Winkelkast

Subtiel en klassiek of juist strak en modern; een winkelkast van beide stijlen bestelt u bij Gruppo Corso. Voor iedere kant hebben wij een prachtige winkelkast van hoge kwaliteit voor u in ons assortiment. Om beide kanten te belichten, pikken we twee kasten van iedere soort eruit en lichten we ze voor u toe:

 • Landelijke winkelkast
  De landelijke winkelkasten in ons assortiment zijn een lust voor het oog. De rustige, klassiek-landelijke stijl van deze prachtige kasten geven uw winkel een elegante uitstraling. Een landelijke winkelkast hebben wij in verschillende modellen: in verschillende breedtes, met lades, deurkastjes en in verschillende kleuren. Tevens kunt u bij ons honderden euro’s besparen op een enkele winkelkast. Het is dus zeker de moeite waard om voor een landelijke winkelkast van Gruppo Modo te kiezen.
 • Moderne winkelkast
  Maar niet alleen onze landelijke stijl winkelkasten zijn een lust voor het oog, ook bieden wij eigenzinnige, trendy ontworpen kasten. U kiest bij ons een voor een kubistisch ontworpen winkelkast zoals de Strakke design kast glossy white. Maar ook een moderne winkelkast met elegant gebogen lijnen zoals de Excentric Serie wandkast behoort tot onze selectie van onze trendy ontworpen kasten.

Bezoek onze showroom

Om een winkelkast uit ons assortiment in het echt te zien, heten wij u welkom in onze showroom. Hier vindt u maar liefst 10.000 m2 aan artikelen voor uw winkelinrichting. Bezoek ons aan Merwedeweg 6a in Breukelen. U bereikt ons centraal in Nederland gelegen showroom snel en eenvoudig: wij liggen direct aan de A2. Wilt u meer informatie over onze paspoppen en de andere producten die wij aanbieden? Laat het ons weten. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Naast bellen, kunt u ook een bericht achterlaten via onze site; wij reageren zo snel mogelijk. Wij helpen u altijd op maat met de artikelen die u zoekt voor uw winkelinrichting. Scherpe prijzen, topkwaliteit en goede service krijgt u van Gruppo Corso.

You can select 5 products only