• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe abstract heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Abstract

Abstracte paspop

Een stijlvolle toevoeging aan uw winkel, showroom of etalage is de abstracte paspop. Vooral wanneer u een winkel heeft met een clean uistraling is een abstracte paspop van dit type zeker een aanrader. De neutrale look van de paspop is een mooi leeg canvas om uw kleding en accessoires op tentoon te stellen. U zult zien dat het de look van de kleding extra mooi laat uitkomen waardoor klanten sneller geneigd zijn om deze kleding te passen en vervolgens misschien wel aan te schaffen.

Abstracte paspop in verschillende kleuren

Bij Gruppo Corso vindt u abstracte paspoppen in verschillende kleuren. Geheel in lijn met de uitstraling van de abstracte paspop is deze te verkrijgen in zwart en wit. De aandacht gaat dus echt naar de kleding die de paspop draagt, en klanten worden niet afgeleid door bijzondere kleuren of details aan de paspop. Uw kleding springt dus echt in het oog, en dat zal de verkopen zeker goed doen!

De paspoppen hebben een natuurgetrouwe bouw en zijn bevestigd op een dikke glazen voetplaat en zijn bevestigd met een voet- en kuitpin. De abstracte paspoppen zijn van hoge kwaliteit en hebben allemaal 100% garantie. Zo bent u er zeker van dat u jarenlang plezier hebt van uw nieuwe abstracte paspop of abstracte paspoppen.

Contact Gruppo Corso

U kunt uw producten online bestellen, maar natuurlijk ontvangen wij u ook graag in onze showroom. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000m2. Hier vindt u 15.000 verschillende paspoppen, gloednieuwe maar ook tweedehands paspoppen. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van paspoppen  die perfect passen met de stijl in uw winkel, complete winkelinrichting, toonbank en nog veel meer! Heeft u een vraag? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag bellen naar 0346 76 40 39 of stuur een mail naar contact@gruppocorso.nl. Wij helpen u graag!

You can select 5 products only