• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 179
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 179
Van hoog naar laag sorteren

Middenunits

Middenunits

Heeft u een nieuwe Middenunit nodig voor in uw winkel? Dan bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres! We verkopen namelijk een breed assortiment aan middenunits. Zo verkopen we meer dan +150 verschillende soorten middenunits. U heeft al een middenunit voor maar € 34,00! Onze middenunits zijn van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. We willen namelijk dat onze middenunits duurzaam zijn, zodat u er lang gebruik van kunt maken. U kunt met een middenunit blijvoorbeeld uw kleding op een mooie manier presenteren in uw winkel. Wilt u meer weten over middenunits? Lees dan snel verder!

Waarom een middenunit?

U koopt een middenunit als u kleding wilt gaan presenteren in uw winkel op een centraal punt. Een middenunit is een goede manier van kleding presenteren met een strakke uitstraling. Ook hier kunt u zelf een keuze in maken. In ons assortiment kunt u veel verschillende soorten middenunits vinden. We weten namelijk dat geen enkele winkel hetzelfde is en alle winkels een aparte aanpak en dus middenunit nodig hebben. Daarom raden we aan om eens rustig rond te kijken en hopelijk vindt u de middenunit die het beste bij u past!

Meer dan alleen middenunits

We verkopen bij Gruppo Corso meer dan alleen middenunits. We verkopen namelijk allerlei soorten kledingrekken binnen ons assortiment. Zo kunt u ervoor kiezen om een ander soort kledingrek te kiezen die beter bij u past. Is de middenunit niks voor u? Neem dan eens een kijkje bij onze kledingrekken op wielen als u ervoor kiest om een makkelijk verplaatsbare kledingrek in uw winkel te presenteren. Heel erg gemakkelijk! Andere aanraders van ons zijn de losse kledingrekken of de wandsystemen als u een vast gemonteerde kledingrek tegen de muur wilt hebben. Kijk gerust eens rond en maak snel uw keuze. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van uw middenunit!

You can select 5 products only