• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren
1 - 11 of 11
Van hoog naar laag sorteren

Realistisch - JANE

Realistische paspoppen

Eén of meerdere realistische paspoppen nodig om uw winkel of etalage mee aan te kleden? Bij Gruppo Corso hebben we precies wat u zoekt! U kunt voor zowel kleine als grote hoeveelheden realistische paspoppen bij ons terecht. We helpen u graag met duskundigheid, keuze en service. De realistische paspop JANE is een dames etalagepop met een elegante houding, een prachtig profiel en een krachtige uitstraling. Hiermee laat u uw kleding het beste tot zijn recht komen.

Kenmerken realistische paspoppen

Een realistische paspop is een populaire paspop onder winkeleigenaars. Dit soort etalagepop zorgt er namelijk voor dat de consument zich eerder identificeert met de pop én de kleding. Om een paspop realistisch te laten ogen zijn verschillende kenmerken nodig:

 1. Lichaamsbouw: zoals u ziet heeft de realistische paspop JANE een natuurgetrouwe lichaamsbouw. Bij het ontwerpen van de pop is goed rekening gehouden met poses die mannequins op de catwalk innemen. De elegante houding en het makkelijke kliksysteem van etalagepop JANE maakt het een perfecte paspop om te gebruiken in kledingwinkels.
 2. Gezichtsuitdrukking: de krachtige expressie in het gezicht van deze realistiche etalagepop wordt veroorzaakt door de ingekleurde ogen, de donkere oogmake-up en de strakke wenkbrauwen. De pop straalt zelfvertrouwen uit en dat is nodig om uw kleding zo fashionable mogelijk over te brengen.

Advies en service

Bij Gruppo Corso vinden we het belangrijk dat u het maximale bereikt met uw realistische paspoppen. Daarom helpen en en adviseren we u graag over alle mogelijkheden die we kunnen bieden. Met meer dan 15.000 nieuwe en tweedehands etalagepoppen op voorraad en een showroom van wel 10.000m2 hebben wij een enorm assortiment paspoppen, winkelinrichtingen, verlichting, kledingrekken en nog veel meer. Neem vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen in de showroom, dit kan met en zonder afspraak. Heel graag tot ziens bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only