• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren
1 - 20 of 20
Van hoog naar laag sorteren

Faceless - IAN Collection

Paspop zonder gezicht

Bent u rond aan het kijken voor prachtige paspoppen voor in uw winkel, showroom of etalage? Neem dan zeker de paspop zonder gezicht in overweging. Deze paspop zonder gezicht uit de Faceless – IAN Collectie past in iedere stijl inrichting en bij ieder kledingstuk. De gloednieuwe paspoppen hebben een heel gemakkelijk kliksysteem en zijn bevestigd op een sterke glazen voetplaat. De lichaamsbouw is realistisch maar zonder al te veel details.

Paspop zonder gezicht en meer etalagepoppen

Gruppo Corso biedt nog veel meer dan alleen paspoppen zonder gezicht. Onze collectie bestaat uit maar liefst 15.000 nieuwe en gebruikte paspoppen die allemaal op voorraad zijn. U kunt ze dus direct meenemen, of u laat ze thuis bezorgen door onze bezorgers. Hieronder ziet u een overzicht van enkele andere soorten paspoppen waar u uit kunt kiezen.

  • Realistische paspop: Deze soort paspop heeft ogen, mond, neus, oren en mooie details in het gezicht, zoals make-up en soms met pruik.
  • Vintage paspop: Op zoek naar een unieke paspop met een ultieme vintage look? Dan is deze serie paspoppen perfect voor u. De paspop zonder gezicht is niet alleen geweldig om te gebruiken in uw winkel, maar is ook zonder kleding een echte eyecatcher!
  • Internet mannequin: ook wel ghost mannequin genoemd. Deze soort paspop wordt gebruikt voor het maken van mooie productfoto’s. De armen, benen en hals bestaan uit aparte delen, die in verschillende stukjes van de paspop afgehaald kunnen worden. Zo staan echt alleen de kledingstukken op de foto en ziet u geen delen van de paspop.

Natuurlijk is het ook mogelijk op uw paspop zonder gezicht uit te zoeken in de showroom. Gruppo Corso is gevestigd aan Merwedeweg 6A, direct aan de A2 bij Breukelen. Hier vind u maar liefst 15.000 verschillende soorten paspoppen in de showroom van 10.000m2.

You can select 5 products only