• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

SALE Gruppo Corso mannequins

1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 28
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

SALE Gruppo Corso mannequins

Paspop aanbieding

Gruppo Corso heeft altijd genoeg keuze aan paspop aanbieding! Op deze pagina vindt u prachtige paspoppen van hoge kwaliteit die aan al uw eisen voldoen. Zo kunt u op financieel verantwoorde wijze uw complete winkel inrichten. De reden dat wij deze paspop aanbieding artikelen kunnen aanbieden is onze waanzinnige voorraad; wij hebben maar liefst 15.000 paspoppen staan in onze showroom/opslag van 10.000m2. Op alle paspop aanbiedingen zit garantie en de kwaliteit is net zo hoog als van reguliere etalagepoppen. U levert dus nergens op in, behalve op de hoogte van de prijs!

Bent u ook op zoek naar andere winkelinrichting artikelen? Bekijk dan ook eens de winkelinrichting sale. Ook deze pagina staat vol met geweldige producten voor ongelooflijk lage prijzen.

Paspop aanbieding voorbeelden

Het aanbod paspop aanbiedingen is altijd gevarieerd. Van ieder type mannequin is er wel een scherp geprijsde variant, waardoor u altijd kunt slagen voor uw paspop aanbieding. Het assortiment bestaat uit realistische paspoppen, abstracte paspoppen en alles wat daar tussenin zit. Niet alleen beschikt Gruppo Corso over traditionele etalagepoppen, ook paspoppen sport en mooie paspoppen faceless behoren tot de mogelijkheden. Houdt deze pagina dus in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van alle paspop aanbieding! 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer weten of wilt u eens langskomen in onze showroom om de paspop aanbieding in het echt te bekijken? Wij helpen u graag! U kunt mailen naar contact@gruppocorso.nl of u kunt van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 bellen op 0349 – 76 40 39. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Deze is ideaal gelegen aan de A2 in Breukelen, aan Merwedeweg 6a. Hier helpen wij u graag persoonlijk verder en onze adviseurs staan hier voor u klaar. Laat je vrijblijvend informeren en bekijk alle mogelijkheden. Neem ook gerust eens een kijkje bij onze andere producten, zoals onze nieuwe damespaspoppen, herenpaspoppen, kinderpaspoppen, wij zijn uw kledinghangers groothandel. Graag tot ziens!

You can select 5 products only