• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 69
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 69
Van hoog naar laag sorteren

Bustes

Buste

De ideale buste voor uw kleding vindt u online, op GruppoCorso.nl. Zoals u ziet aan ons online assortiment kiest u bij ons uit een ruim aanbod aan bustes. Hierdoor vindt u bij ons altijd de buste die u nodig hebt voor uw winkel. Wij hebben circa veertig artikelen in ons assortiment bustes. En dat voor ongelofelijk scherpe prijzen. Bij ons kunt u namelijk al tientallen euro’s besparen op een enkele buste. U vindt in het online assortiment een buste in de categorieën:

U bestelt bij ons een originele Italiaanse buste: altijd van de hoogste kwaliteit en met de meest elegante vormen van het menselijk lichaam waardoor uw kleding er perfect uit komt.

Wat is een buste?

Er is een belangrijk verschil tussen een buste en een torso. In de kunst is de buste een beeldhouwwerk dat enkel het hoofd, de borst en de schouders weergeeft. Voor kleding geldt dat de buste zich vooral focust op de romp van het lichaam. Bij een torso is doorgaans ook een gedeelte van de arm zichtbaar (ook armen en hoofd kunnen aan een torso gezet worden). De buste echter is belangrijk om kledingstukken waarbij de borstkas geldt als belangrijkste element tentoon te stellen. Denk hierbij aan kledingstukken voor mannen als gilets, kostuumjassen, blazers en colberts. Of kledingstukken voor dames als galajurken en trenchcoats. Maar welke buste u ook nodig heeft, u vindt ze bij Gruppo Corso.

Vragen/opmerkingen over Gruppo Corso

Voor vragen over Gruppo Corso, onze producten en diensten, zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Bel ons hiervoor tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 of bezoek Gruppo Corso aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Onze showroom is eenvoudig te bereiken via de A2. Bent u eenmaal gearriveerd, dan kijkt u uw ogen uit: wij hebben maar liefst 10.000 m2 aan artikelen voor uw winkelinrichting. Alles van een buste tot etalagepoppen en een toonbank is te vinden bij Gruppo Corso, uw winkelinrichting-specialist.

You can select 5 products only