• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Kinderen

De Originele Italiaanse kinder bustes op houten poot met een katoenen hoes. In ecru met ronde poot, met ronde platte dop bovenop. Vanaf nu altijd op voorraad in kinderen, dames en heren, extra hoge Italiaanse kwaliteit uit Milaan! De normale prijs van deze paspoppen is 89,95 euro... Wij leveren uw bestelling binnen 48 uur per GLS Logistics.
Lees meer
1 - 23 of 23
Van hoog naar laag sorteren
1 - 23 of 23
Van hoog naar laag sorteren

Kinderen

Kinderbuste

De kleinste bovenkleding etaleert u op een kinderbuste van Gruppo Corso. De ideale kinderbuste vindt u in ons fantastische assortiment. Wij hebben honderden verschillende etalagepoppen, bustes en torso’s. Ook hebben wij hiervan de grootste voorraad ter wereld: ruim 15.000 stuks vindt u bij ons. Uw ideale kinderbuste bestelt u daarom altijd bij ons. Momenteel hebben wij prachtige, witte 1-pootsmodellen volgens klassiek Italiaans ontwerp. Ook bestelt u de poot of de kinderbuste los van elkaar bij ons. Voor verschillende leeftijdscategorieën hebben wij bovendien een kinderbuste:

 • 1 jaar
 • 3 tot 4 jaar
 • 6 tot 8 jaar
 • 10 tot 12 jaar

Zowel de kinderbuste als de poot die daarbij hoort zijn voor deze leeftijden op maat gemaakt. Kijk daarom snel in ons assortiment voor de ideale bustes voor uw winkel.

Waarom een kinderbuste van Gruppo Corso?

Bij Gruppo Corso bieden wij altijd een ruim assortiment met voldoende voorraad. Bovendien profiteert u bij ons altijd van scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Een kinderbuste importeren wij direct voor u speciaal uit Milaan. Daar komt nog eens bij dat wij door deze directe handel een kinderbuste van deze kwaliteit voor een belachelijk lage prijs kunnen bieden. Normaal betaalt u namelijk voor de gemiddelde kinderbuste uit ons assortiment een prijs van maar liefst €89,95! Maar wij zitten hier tientallen euro’s onder. Bespaar dus tientallen tot honderden euro’s door uw kinderbustes te bestellen bij Gruppo Corso.

Bezoek ons!

Een kinderbuste kunt u bij ons online bestellen. Wij zorgen er voor dat zo’n kinderbuste, heren buste of dames buste. binnen 48 uur bij u is via GLS Logistics. Maar in plaats van online te bestellen, is het voor uw winkel ook zeer zeker een keer de moeite waard om onze showroom te bezoeken. Hierin staan al onze artikelen op het gebied van bedrijfs- en winkelinrichting. Alles wat u zich maar wensen kan voor uw onderneming vindt u bij Gruppo Corso. Wij zorgen voor service, kwaliteit en altijd uitstekende prijzen. Bespaar door voor kwaliteit te kiezen bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only