• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Groenten en fruitwinkel verlichting

Groentewinkel verlichting van Gruppo Corso

Al je verse producten op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren? Kies dan voor de groentewinkel verlichting van Gruppo Corso! Met de verstelbare en dimbare lichtspotjes zorg jij ervoor dat je klanten niet meer om jouw groenten en fruit heen kunnen. Bovendien zorgt de dimbare groentewinkel verlichting ervoor dat je producten er in elke omgeving vers en smakelijk uit ziet. Doordat je er voor zorgt dat al je groenten en fruit mooi naar voren komt in het licht, zorg je er voor dat het groenten en fruit er verser, lekkerder en aantrekkelijker uitziet voor je klanten.

Op zoek naar andere winkelinrichting?

Bij Gruppo Corso ben je ook aan het juiste adres voor al uw overige winkelinrichting! Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar de geschikte toonbank voor uw groenten- en fruitwinkel, een winkelvloer of mooie display’s? Zoek niet langer verder, wij van Gruppo Corso helpen je graag met al je vragen en benodigdheden! Daarnaast vind je bij ons niet alleen groentewinkel verlichting, maar ook voor diverse verlichting voor een bakkerij, bloemenwinkel of kledingwinkel helpen wij je graag. Door de juiste verlichting toe te passen in je winkel, zorg je voor een goede sfeer en dat vinden klanten ook fijn! Niets is zo vervelend om in een kille, fel belichte winkel je boodschappen te moeten doen, toch?

Bezoek onze showroom!

Wil je de groentewinkel verlichting liever eerst in het echt zien? Dat kan natuurlijk! Kom dan langs in onze centraal gelegen showroom in Breukelen! Een afspraak maken is niet nodig. 

Binnen deze 10.000 m2 vind je naast een ruim aanbod aan verlichting, ook alle essentials voor je overige winkelaankleding. Je bent hier van harte welkom om een sfeerimpressie te krijgen, ons uitgebreide assortiment te bekijken en wij voorzien je graag van het beste advies. De koffie staat al klaar!

You can select 5 products only