• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren
1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren

Wandverlichting

De beste wandverlichting

Ben jij op zoek naar meer sfeer voor in jouw winkel? Bekijk dan de wandverlichting van Gruppo Corso. Deze wandlampen creëren net een beetje extra sfeer in jouw winkel en jouw klanten zullen dit merken. De wandverlichting zorgt voor net dat beetje extra licht op bepaalde plaatsen wat voor een mooiere en warme uitstraling zorgt. Hiernaast zijn wandlampen perfect voor extra belichten. Op deze manier kan je bijvoorbeeld jouw logo op de muur benadrukken of ervoor zorgen dat jouw producten aan de muur in een mooi licht worden gezet. Kies voor de wandverlichting van Gruppo Corso voor meer sfeer in jouw winkel. Bestel nu!

Voor al je winkelverlichting

Naast extra sfeer creëren in jouw winkel met onze wandverlichting zijn er nog veel meer mogelijkheden. Met bijvoorbeeld de noodverlichting van verschillende soorten winkelverlichting van Gruppo Corso kan je meer veiligheid creëren. Maar ons assortiment stopt niet daar. Zo hebben wij ledstrips, hanglampen, kantoorverlichting en nog veel meer. Kies voor de winkelverlichting van Gruppo Corso en geef jouw winkel een boost. Bestel nu je wandverlichting en andere winkelverlichting online bij Gruppo Corso.

Richt je hele winkel in bij Gruppo Corso

Zoek jij de beste winkelverlichting? Dan ben je bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen met de beste winkelverlichting zoals onze wandverlichting. Maar ben jij op zoek naar nog meer ondersteuning? Bij Gruppo Corso kunnen wij jou helpen met jouw gehele winkelinrichting. Wij hebben een groot assortiment producten voor de inrichting voor jouw winkel. Zo hebben wij bijvoorbeeld winkelvloeren, vitrinekasten, kantoormeubels en nog veel meer. Een winkel inrichten neemt vaak een grote hap uit jouw budget. Wil jij hierop besparen? Bekijk dan onze sale pagina en tweedehandsproducten. Op deze manier shop je voordelig je winkelinrichting, maar ben je nog steeds verzekerd van hoge kwaliteitsproducten. Heb jij vragen over je winkel inrichten of onze wandverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

 

You can select 5 products only