• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Noodverlichting

1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren
1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren

Noodverlichting

Noodverlichting voor meer veiligheid

De veiligheid van al jouw winkelbezoekers is erg belangrijk. Naast een fijne winkelervaring wil je jouw klanten wil je jouw klanten wel goed kunnen begeleiden in het geval van een noodgeval. Een van de manieren om dit te doen is het gebruik van noodverlichting. Noodverlichting is niet alleen handig, maar vaak ook verplicht. Een werkgever moet er altijd voor zorgen dat er een vluchtroute aanwezig is en dat deze duidelijk wordt aangegeven. Noodverlichting of een vluchtwegaanduiding doet dit voor jouw winkel. Zorg voor een veilig vluchtplan zodat iedereen jouw winkel veilig kan verlaten met de noodverlichting van Gruppo Corso. Bekijk daarom ons assortiment noodverlichting en bekijk hoe jij jouw winkel veiliger kan maken.

Voor al je winkelverlichting

De veiligheid van je klanten en daarmee noodverlichting en vluchtwegaanduidingen zijn erg belangrijk. Maar winkelverlichting heeft nog veel meer functies. Zo kan je met de juiste verlichting meer sfeer creëren of bepaalde aspecten in je winkel of producten highlighten. Bij Gruppo Corso kennen wij het belang van noodverlichting en winkelverlichting. Daarom hebben wij ook een groot assortiment aan winkelverlichting. Zo hebben wij bijvoorbeeld ledstrips, hanglampen, kantoorverlichting en nog veel meer. Kies voor de winkelverlichting van Gruppo Corso en geef jouw winkel een boost. Bestel nu gemakkelijk je noodverlichting en andere winkelverlichting online.

Richt je hele winkel in bij Gruppo Corso

Naast ondersteuning bij je winkelverlichting kunnen wij bij Gruppo Corso je ook ondersteunen bij heel je winkelinrichting. In ons grote assortiment hebben wij alles om jou te helpen bij de inrichting van je winkel. Zo hebben wij onder andere tafels, stoelen, paskamers, spiegels en nog veel meer. Alle producten in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Een winkel inrichten kan prijzig zijn, maar je kan hierop besparen. Bekijk dan is onze sale pagina en tweedehandsproducten. De kwaliteit van deze producten is niet minder maar je bespaart wel veel geld. Heb jij vragen over je winkel inrichten of onze noodverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

 

 

 

You can select 5 products only