• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren
1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren

Basic vitrinekasten

Een goedkope vitrinekast | Ideaal voor uw winkel!

Een goedkope vitrinekast is soms lastig te vinden! Een goedkope vitrinekast is ideaal voor iedere winkel. U wilt uw koopwaar natuurlijk wel goed kunnen laten zien aan uw klanten. Dat kan gemakkelijk met onze prachtige goedkope vitrinekast! Schaf een een goedkope vitrinekast aan! Dan kunnen uw klanten gemakkelijk al uw producten in uw goedkope vitrinekast bekijken!

Onze goedkope vitrinekast | Meerdere modelen beschikbaar

Wij hebben verschillende soorten en maten van de goedkope vitrinekast. We richten ons voornamelijk op de glossy vitrinekast die in meerdere uitvoeringen leverbaar is. Zo is er voor ieder doeleinde wel een geschikte oplossing! Bij ons kunt kiezen uit drie verschillende vitrinekasten:

 • De transparante vitrinekast! Een transparante vitrinekast bestaat voornamelijk uit glas, waardoor u uw producten van alle kanten kunt bekijken. Een transparante vitrinekast is erg praktisch, doordat deze vitrinekast overal in uw winkel geplaatst kan worden.
 • De open vitrinekast! Een open vitrine heeft alleen een stelling en verder geen zijkanten. Deze vitrinekast is dus in zijn geheel open, hierdoor is deze vitrinekast uitermate geschikt voor producten die minder bescherming nodig hebben, maar die u toch een mooi plekje wilt geven in uw winkel.
 • De dichte vitrinekast! Naast de transparante en open vitrinekast bestaan er ook vitrinekasten waarbij verschillende zijkanten dicht zijn gemaakt. Hierdoor kunt u deze vitrinekasten perfect gebruiken als wandkast, vitrinetafel of toonbank.

Onze vitrinekasten hebben verschillende prijscategoriën, zo kunt u bij ons terecht voor een luxueuze vitrinekast, maar ook voor een goedkope vitrinekast. Voor iedere winkel en toepassing hebben wij de juiste oplossing!

Een goedkope vitrinekast kopen

Een goedkope vitrinekast kopen kan soms erg lastig zijn. Er is een groot aanbod aan verschillende producten, die allemaal weer andere afmetingen hebben. Juist daarom is het van belang om goed over uw winkelinrichting na te denken.

Heeft u moeite met het vinden van een goedkope vitrinekast, die ook nog eens bij uw winkelinrichting past? Neem dan contact met ons op, experts staan namelijk al voor u klaar om u te adviseren over een goedkope vitrinekast!

You can select 5 products only