• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Spiegels

1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren
1 - 10 of 10
Van hoog naar laag sorteren

Spiegels

Passpiegel

Uw klanten hebben veel plezier aan een goede passpiegel. Door de juiste afmetingen geeft u uw klanten de mogelijkheid om zichzelf goed in hun nieuwe kleding te zien. Gruppo Corso biedt u de ideale passpiegel voor uw winkel. Wij hebben een handige verplaatsbare en verstelbare passpiegel alsook een passpiegel die u aan de muur monteert. U kiest daarvoor bij ons uit de volgende modellen:

 • Italiaanse passpiegel vloermodel Ruby
 • Italiaanse passpiegel model Stender
 • Italiaanse schoenenspiegel model Ruby
 • Passpiegel voor Sitin
 • Italiaanse passpiegel op wielen

Ook is het mogelijk om via ons scherp geprijsde tweedehands modellen aan te schaffen die zo goed als nieuw zijn. Houd hiervoor ons online assortiment goed in de gaten.

Afmetingen van een passpiegel

Belangrijkste aan een passpiegel zijn uiteraard de afmetingen. Veel modellen zijn dan ook zo’n 180 cm hoog. Maar niet voor iedere winkelruimte is het handig om een hoge passpiegel te installeren. Deze hoeft dan ook niet per se zo hoog te zijn. Neem bijvoorbeeld onze Italiaanse modellen. Deze kunt u in een hoek opstellen waardoor uw klanten zich nog steeds volledig kunnen zien, maar waarbij de hoogte een stuk lager is (145 cm of 152 cm. Ook eentje in 180 cm beschikbaar). Bovendien is een passpiegel op mensformaat niet altijd nodig omdat klanten ook door afstand te nemen van de spiegel zichzelf goed kunnen zien.

Informatie over spiegels

Wilt u tips en adviezen bij het aanschaffen van een van onze spiegels? Of hebt u wellicht andere vragen aan ons adres? Laat het weten en we helpen u graag verder. Bel ons tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39, laat een bericht achter via de site of bezoek onze fantastische showroom aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Door onze centrale ligging in Nederland direct aan de A2, zijn wij snel en makkelijk bereikbaar. Hier helpen wij u persoonlijk verder met uw zoektocht naar de juiste artikelen voor uw winkelinrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artikelen als etalagepoppen en winkelverlichting, maar ook luxe kledinghangers en toonbanken. Hiervoor komt u naar Gruppo Corso!

You can select 5 products only