• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Zittend

Net binnen nieuwe zittende dames etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren

Zittend

Een zittende paspop | Omdat paspoppen ook wel eens moe zijn!

Paspoppen willen ook wel eens even rustig zitten, daarom is er nu de zittende paspop. De hele dag in een etalage staan is namelijk erg zwaar werk.

Na een lange dag werken wil je gewoon even kunnen zitten of liggen, een paspop zou dat ook graag willen. Dit gaat echter niet altijd, want de zittende paspop en de liggende paspop zijn nog niet zo populair in Nederland. De zittende paspop is echter wel in opkomst in Nederland. Steeds meer paspoppen besluiten om gewoon te gaan zitten, zodat ze niet meer de hele dag in een lege kille etalage hoeven te staan.

De mogelijkheden van de zittende paspop

Wanneer u een paspop op een kast wilt laten staan, maar u er achter komt dat er eigenlijk te weinig ruimte boven de kast is, dan kunt u beter een zittende paspop op uw kast laten zitten. Dit geeft ook nog een leuk effect. Bovendien kan uw zittende paspop dan alles goed in de gaten houden.

Een zittende paspop geeft u ook nog eens de mogelijkheid om uw producten net op een andere manier aan uw winkelpubliek ten toon te stellen. Er zijn dus volop mogelijkheden als het gaat om de zittende paspop. Ziet u de mogelijkheden voor uw winkelinrichting toch niet helemaal goed? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het geven van advies als het gaat over een zittende dames paspop!

Gruppo Corso | Veel meer dan alleen zittende paspoppen

Mocht u nou geen zittende dames paspop willen hebben en wilt u uw paspop gewoon laten staan in uw etalage, maar bedenkt u zichzelf dat u eigenlijk toch wel een kille etalage heeft? Dan helpen wij van Gruppo Corso u graag met het opfleuren van uw etalage. Wij zijn er namelijk voor uw gehele winkelinrichting. Dus niet alleen voor uw ideale paspop, maar ook voor uw vitrinekasten, kassa’s en voor uw toonbank.

De zittende paspop is in opmars, maar wees er echter wel snel bij, want voor u het weet zijn ze alweer opgestaan!

You can select 5 products only