• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen package deals van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren
1 - 13 of 13
Van hoog naar laag sorteren

Package deals

Groep paspoppen

Bent u op zoek naar een groep paspoppen om uw winkel mee aan te kleden? Bij Gruppo Corso vindt u speciaal voor u geselecteerde groepen paspoppen tegen een zeer scherpe prijs. Door te kiezen voor een groep met bij elkaar horende paspoppen creëert u eenheid in uw winkel, wat zorgt voor een rustige winkel als leeg canvas voor al uw producten.

Groep paspoppen in verschillende soorten

Scroll door de pagina en bekijk alle verschillende soorten groepen paspoppen. U zult zien dat er groepen zijn van 3, 5 en 6 paspoppen maar ook een groep van maar liefst 18 etalagepoppen. Deze is perfect voor de inrichting van een grote winkel. Door het grote assortiment is er altijd een groep paspoppen die voldoet aan uw eisen, wensen en voorkeuren. Hierdoor kunnen wij u altijd helpen met een mooie en praktische aankleding van uw winkel of showroom.

De package deals bestaan uit verschillende soorten groep paspoppen. Zo kunt u kiezen voor basic witte paspoppen, maar ook voor zwarte paspoppen, realistische paspoppen en witte of zwarte abstracte etalagepoppen. De meeste van de groep paspoppen zijn uit voorraad leverbaar, en dus kunt u deze direct meenemen of eenvoudig bij uw bedrijf laten bezorgen.

Contact opnemen met Gruppo Corso?

Gruppo Corso is iedere werkdag telefonisch te bereiken tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Wij helpen u graag met vragen over een groep paspoppen, winkelinrichting, kledingrekken en meer. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de showroom, welke in centraal Nederland is gelegen. Gruppo Corso vindt u aan Merwedeweg 6, direct aan de A2 in Breukelen. Hier kunt u ons enorme assortiment paspoppen, etalagepoppen, winkelbenodigdheden als verlichting en kassa’s en nog veel meer ontdekken.

You can select 5 products only