• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Kluizen

1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren
1 - 2 of 2
Van hoog naar laag sorteren

Kluizen

Een winkel kluis aanschaffen?

Bent u op zoek naar een winkel kluis waarin een belangrijke spullen kunt beveiligen? Dan kunt u stoppen met zoeken, want Gruppo Corso heeft een groot en gevarieerd aanbod met winkelkluizen. Hier vindt u een winkel kluis waarmee u zonder zorgen uw waardevolle spullen kunt opbergen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en kies uw nieuwe winkel kluis uit!

In ons assortiment: winkel kluis

Het hebben van een kluis is erg belangrijk. In een winkel kluis kunt u de waardevolle spullen en gegevens van uw winkel opbergen. Daarnaast biedt een winkel kluis een goede bescherming tegen winkelinbraak. Wanneer u daar dan uw geld, zoals de dagopbrengsten in opbergt zijn deze veilig. Ook de documenten die van waarde zijn, kunnen daarin opgeborgen worden. De winkelkluis is in verschillende maten te verkrijgen en in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Heeft u veel spullen om op te bergen? Dan kunt u kiezen voor een grotere winkel kluis.

Vragen over een winkel kluis?

Heeft u een vraag over kassa's en beveiliging? Wilt u graag meer informatie over een kluis of wilt u gewoon meer informatie over alle mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn te bereiken via de mail en via de telefoon. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om met u de meest geschikte winkel kluis te vinden. Ook beantwoorden zij graag alle vragen die u heeft. Mocht u liever eerst de producten waarin u geïnteresseerd bent bekijken, dan bent u van harte uitgenodigd om langs te komen bij ons. Wij hebben een grote showroom van 10.000m2 in Breukelen waarin onze producten staan. Wist u dat wij altijd een ruime voorraad hebben voor uw winkelinrichting, ook in andere producten als winkelverlichting, toonbanken voor de winkelinrichting en paspoppen? Daardoor kunt u altijd wanneer u dat graag wilt de producten gelijk meenemen, ook de winkel kluis. Langskomen zonder afspraak is geen probleem bij Gruppo Corso!

Waar wacht u nog op? Koop vandaag nog een winkel kluis bij Gruppo Corso!

You can select 5 products only