• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe faceless plus size dames etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Plus Size

Paspop grote maat

Wilt u iets anders dan de ‘standaard’ paspoppen met een zeer kleine maat? Dan bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres; hier vindt u een mooi assortiment paspop grote maat. De realistische paspoppen zijn bij uitstek geschikt voor het tentoonstellen van kleding in vaak voorkomende maten als maat 44. De paspoppen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn uitstekend afgewerkt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van een paspop grote maat, die u ieder seizoen (of vaker natuurlijk) eenvoudig kan omkleden door het gebruiksvriendelijke ontwerp.

Modellen paspop grote maat

De paspop grote maat is beschikbaar in verschillende stijlen, dus er is altijd een plus size etalagepop die bij uw winkelinrichting past. Heeft u een strakke winkelinrichting, dan is een basic paspop grote maat zonder veel details een uitstekende keus. Ook bent u voor een realistische paspop grote maat bij ons in goede handen. Er zijn zowel paspop grote maat dames als heren verkrijgbaar.

De paspoppen grote maat zijn bevestigd op stevige glazen platen. Hierdoor staat de paspop stevig en stabiel. Door de natuurlijke houding van de etalagepoppen geeft deze een realistisch beeld, waardoor uw klant zich sneller identificeert met de kleding en uw verkoopcijfers zullen stijgen.

Voordeel van bestellen bij Gruppo Corso

Bij Gruppo Corso bieden we onze klanten graag scherpe prijzen aan. Daarom kopen we de paspop grote maat en andere etalagepoppen in grote aantallen in. Zo profiteren niet alleen wij, maar u ook van de schaalvoordelen. De paspoppen zijn per stuk verkrijgbaar dus u wordt niet gehinderd doordat u een minimaal aantal paspop grote maat moet bestellen. Daarnaast zijn alle etalagepoppen die we aanbieden van hoge kwaliteit en hebben ze een secure afwerking. U zult dus zeker geen spijt hebben van een aankoop bij Gruppo Corso. Wij ontvangen u graag in onze winkel aan Merwedeweg 6 in Breukelen, direct aan de A2. Tot snel!

 

You can select 5 products only