• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Deze poppen zijn nieuw in doos! We kopen ze per 480 en verkopen ze per stuk scherp door. Sterkste punten van deze poppen: - nieuw in doos - leuke prijs - grote voorraad
Lees meer
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 86
Van hoog naar laag sorteren

Budget Line

Goedkope paspop kopen

Wilt u een stijlvolle paspop toevoegen aan uw winkel, maar wilt u hier liever niet te veel voor betalen? Dan kunt u bij Gruppo Corso eenvoudig een goedkope paspop kopen. Een paspop is de ideale manier om kleding extra aandacht te geven. In het assortiment van Gruppo Corso kunt u verschillende modellen goedkope paspoppen kopen. Een paspop heeft een neutrale look, wat de kleding extra mooi uit laat komen. Wilt u een goedkope paspop kopen? Bekijk dan snel het aanbod online, of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van paspoppen.

Verschillende modellen goedkope paspoppen kopen

Bij Gruppo Corso kunt u de mooiste goedkope paspoppen kopen. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar in ons assortiment. Zo zijn er paspoppen van mannen, vrouwen en kinderen beschikbaar. De goedkope paspoppen worden aangeboden in vier verschillende kleuren, namelijk: zwart, wit, huidskleur en de betonlook. Bij de paspoppen van Gruppo Corso gaat de aandacht echt naar de kleding, en wordt de klant niet afgeleid door de paspop zelf. De goedkope paspoppen hebben allemaal een hoge kwaliteit, en daarbij zit er ook garantie op, zo heeft u jarenlang plezier van uw goedkope paspop.

De goedkope paspoppen zijn verkrijgbaar in verschillende houdingen. Naast de standaard staande houding, zijn er ook goedkope paspoppen die zitten of een rennende houding hebben. Zo kunt u voor afwisseling in uw winkel zorgen, en kan de klant zien hoe kleding er uit ziet bij een bepaalde houding.

Goedkope paspop kopen bij Gruppo Corso

Heeft u interesse om een goedkope paspop te kopen? Dan bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. U kunt uw producten online bestellen, maar u kunt ook onze showroom bezoeken. Onze showroom heeft een oppervlakte van 10.000m2 en heeft naast paspoppen ook onder andere toonbanken, winkelverlichting en een complete winkelinrichting. Heeft u nog vragen over de producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar, en helpen u graag met al uw vragen!

You can select 5 products only