• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Net binnen nieuwe headless heren etalagepoppen van het merk Gruppo Corso. Actieprijzen door zeer grootschalige productie bij onze merkfabriek. Wij houden standaard een voorraad aan van 10.000 poppen van het merk Gruppo Corso. Direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)!
Lees meer
1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren
1 - 21 of 21
Van hoog naar laag sorteren

Headless

Paspop zonder hoofd

Uw paspop zonder hoofd koopt u bij Gruppo Corso. Paspoppen van dit merk zijn altijd nieuw in doos, hebben 100% garantie, zijn bevestigd op een stevige dikke glazen voetplaat, hebben een voet- en kuitping, zijn licht en sterk, hebben diverse etaleursfittingen er er is altijd een ruime voorraad paspop zonder hoofd aanwezig die u direct mee kunt nemen. De professionele paspop zonder hoofd heeft de beste prijs-/kwaliteitsverhouding waardoor u jarenlang kunt genieten van uw splinternieuwe paspop zonder hoofd.

Waarom een paspop zonder hoofd?

De paspop zonder hoofd heren is een uitstekende reclame-uiting in uw winkel. De paspop brengt de kledingstukken onder de aandacht door de mooie vormgeving en natuurlijke houding. Heeft u kledingstukken in de winkel waarvan u dacht dat ze goed zouden verkopen, maar valt de verkoop toch tegen? Gebruik dan uw nieuwe paspop zonder hoofd om deze kleding extra onder de aandacht te brengen. De klant ziet meteen hoe leuk het kledingstuk staat wanneer een persoon het draagt, in tegenstelling tot wanneer het gewoon aan een kledinghanger hangt.

De paspop zonder hoofd is verkrijgbaar in verschillende types en kleuren. Zo kunt u een keuze maken uit betonlook, wit en grijs. Er is dus altijd een paspop zonder hoofd die bij uw winkelinrichting en kleding past.

De voordelen van Gruppo Corso

Behalve hoge kwaliteit en lage prijzen biedt Gruppo Corso nog meer voordelen voor u. Onze adviseurs geven u namelijk altijd gratis, vrijblijvend en eerlijk advies. Zo kunt u u rustig oriënteren en krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die er worden geboden. In de ruim 10.000m2 grote showroom staan maar liefst 15.000 verschillende paspoppen en paspop zonder hoofd. Maar ook voor winkelverlichting, toonbanken en en diverse kledingrekken bent u bij ons in goede handen. Kom snel eens langs!

You can select 5 products only