• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Papieren tassen

1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren

Papieren tassen

Een handige winkeltas

Een winkeltas is een artikel wat niet kan missen in uw winkelinrichting. Wanneer een klant iets bij u heeft gekocht is het handig wanneer er de mogelijkheid dat de klant, al dan niet tegen een betaling, een winkeltas kan krijgen. Wanneer u op zoek bent naar goede winkeltassen, dan bent u hier bij Gruppo Corso op de juiste plek. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten winkeltassen. Handig in gebruik en voor een erg scherpe kwaliteit. Neem een kijkje in ons enorme aanbod en kies uw nieuwe soort winkeltas uit.

In ons assortiment: de winkeltas

Het assortiment van Gruppo Corso is groot en uitgebreid. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een winkeltas. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten papieren winkeltassen. In verschillende kleuren en maten. U kunt uw keuze maken uit een grote winkeltas of een kleine winkeltas. De grootte van de winkeltas ligt natuurlijk aan de producten die u verkoopt. Het is ook handig om beide maten te hebben. Dan kunt u op het moment zelf kijken welke grootte het meest geschikt is. De kleur van de winkeltas is afhankelijk van wat u zelf mooi vindt. En wat bij uw winkel past. Dit is helemaal uw eigen keuze.

Vragen over de winkeltas?

Wanneer u vragen heeft over een soort winkeltas of u wilt gewoon meer informatie in het algemeen, neem dan contact op met ons. Twijfel niet en stel uw vragen. Wij beantwoorden deze graag en helpen u graag op weg. Bij ons kunt u uw benodigde etalagematerialen direct online bestellen in een aantal korte stappen. Daarnaast bent u ook van harte uitgenodigd om langs te komen in onze showroom in Breukelen. Onze showroom is maar liefst 10.000m2 groot en wij hebben altijd een groot aantal producten op voorraad zoals bustes en torso's, toonbanken en paspoppen.

Wacht niet langer meer en bestel vandaag nog uw nieuwe soort winkeltas bij Gruppo Corso! De beste kwaliteit voor een scherpe prijs vindt u hier!

You can select 5 products only