Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Op deze pagina's een groot gedeelte van onze glossy toonbanken. Deze verkopen wij uit voorraad en zijn dus direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)! In overleg kunnen wij deze meubelen uiteraard voor u transporteren. Wij hebben door de maandelijkse aanvoer van trailers vol van deze toonbanken, tafels, kasten en rekken zeer scherpe prijzen voor de kwaliteit die aangeboden wordt, de prijzen liggen rond de 40% lager.. en direct uit voorraad te leveren dus!
Lees meer
1 - 24 of 205
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 205
Van hoog naar laag sorteren

Moderne toonbanken

 

Glossy toonbank

Een glossy toonbank van Gruppo Corso: trendy, modern design en fantastische kwaliteit. Dé glossy toonbank voor uw onderneming vindt u op deze site. Wij hebben een prachtige collectie voor u klaarliggen waarbinnen u de ideale glossy toonbank aantreft. Meer dan honderdvijftig verschillende modellen met ieder unieke eigenschappen en een eigenzinnig design staan op u te wachten in ons assortiment. Om u te helpen met het vinden van de juiste glossy toonbank hebben we voor u de keuze iets eenvoudiger gemaakt. Zo kunt u een glossy toonbank selecteren op:

  • Prijsklasse
  • Prijs van hoog naar laag en vice versa
  • De nieuwste binnenkomer
  • Positie
  • En designserie

De juiste uitstraling van uw winkel door een glossy toonbank

Een glossy toonbank is het centrale element van uw winkel. Klant en verkoper komen hier samen en de glossy toonbank neemt doorgaans een centrale positie in uw winkel in. Met een glossy toonbank geeft u aan de klant een impressie van waar de winkel voor staat. Hebt u een gezellige winkel met beperkte ruimte waarin u kleine artikelen verkoopt? Dan zijn onze Economy en Venner-modellen misschien wel wat voor u. Gaat u voor een wat excentriekere look? Kijk dan voor een glossy toonbank bij de series Thorn, Intersection en Excentric. En ook alles wat hier tussenin zit vindt u terug in het assortiment. Kortom, een glossy toonbank die uw winkel de juiste uitstraling geeft vindt u in onze collectie.

Vragen over glossy toonbank

Vindt u de juiste informatie over uw glossy toonbank niet op onze site? Dan helpen wij u graag telefonisch verder. Bel ons op 0346 76 40 39 tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uren. Ook staan wij u tijdens deze uren persoonlijk te woord in onze ruime showroom en opslagruimte van 10.000 vierkante meter aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Naast de glossy toonbanken hebben we ook houten toonbanken om een compleet toonbanken assortiment aan te bieden. Daarnaast hebben we een fantastische collectie aan artikelen voor bedrijfs- en winkelinrichting. Alles wat u op dat gebied nodig hebt, vindt u bij ons. Kom dus nu naar Gruppo Corso voor de ideale inrichting van uw onderneming: wij bieden service, kwaliteit en een scherpe prijs.

You can select 5 products only