• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Op deze pagina's een groot gedeelte van onze glossy toonbanken. Deze verkopen wij uit voorraad en zijn dus direct af te halen en te bezichtigen van ons centrale magazijn in Breukelen (showroom 10.000 m2)! In overleg kunnen wij deze meubelen uiteraard voor u transporteren. Wij hebben door de maandelijkse aanvoer van trailers vol van deze toonbanken, tafels, kasten en rekken zeer scherpe prijzen voor de kwaliteit die aangeboden wordt, de prijzen liggen rond de 40% lager.. en direct uit voorraad te leveren dus!
Lees meer
1 - 24 of 238
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 238
Van hoog naar laag sorteren

Moderne toonbanken

 

Moderne toonbank

Een moderne toonbank van Gruppo Corso heeft een trendy, modern design en fantastische kwaliteit. Dé moderne toonbank voor uw onderneming vindt u op deze site. Wij hebben een prachtige collectie voor u klaarliggen waarbinnen u de ideale moderne toonbank aantreft. Meer dan honderdvijftig verschillende modellen met ieder unieke eigenschappen en een eigenzinnig design staan op u te wachten in ons assortiment. Om u te helpen met het vinden van de juiste moderne toonbank hebben we voor u de keuze iets eenvoudiger gemaakt. Zo kunt u een moderne toonbank selecteren op:

 • Prijsklasse
 • Prijs van hoog naar laag en vice versa
 • De nieuwste binnenkomer
 • Positie
 • En designserie

De juiste uitstraling van uw winkel door een moderne toonbank

Een moderne toonbank is het centrale element van uw winkel. Klant en verkoper komen hier samen en de moderne toonbank neemt doorgaans een centrale positie in uw winkel in. Met een moderne toonbank geeft u aan de klant een impressie van waar de winkel voor staat. Hebt u een gezellige winkel met beperkte ruimte waarin u kleine artikelen verkoopt? Dan zijn onze Economy en Venner-modellen misschien wel wat voor u. Gaat u voor een wat excentriekere look? Kijk dan voor een moderne toonbank bij de series Thorn, Intersection en Excentric. En ook alles wat hier tussenin zit vindt u terug in het assortiment. Kortom, een moderne toonbank die uw winkel de juiste uitstraling geeft vindt u in onze collectie.

Vragen over moderne toonbank

Vindt u de juiste informatie over uw moderne toonbank niet op onze site? Dan helpen wij u graag telefonisch verder. Bel ons op 0346 76 40 39 tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uren. Ook staan wij u tijdens deze uren persoonlijk te woord in onze ruime showroom en opslagruimte van 10.000 vierkante meter aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Naast de moderne toonbanken hebben we ook houten toonbanken om een compleet assortiment toonbanken aan te bieden. Daarnaast hebben we een fantastische collectie aan artikelen voor bedrijfs- en winkelinrichting, zoals kledingrekken of een paspop. Ook voor diverse kledingrekken in combinatie met kledinghangers bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Alles wat u op dat gebied nodig hebt, vindt u bij ons. Kom dus nu naar Gruppo Corso voor de ideale inrichting van uw onderneming: wij bieden service, kwaliteit en een scherpe prijs.

You can select 5 products only